lorde

Lorde, Yepyeni Bir Müzik Videosu Yayınladı!

Ayşe Aslıhan

Lorde, doğum günü haftasını kutlamak için klibini yayınladı! Fakat elbette aynı zamanda, eleştirmenler ve dinleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan albümünü öne sürmeyi de unutmadı. Sanatçı, Solar Power‘da bulunan Fallen Fruit şarkısı için bir müzik videosu yayınladı!

Yepyeni bir müzik videosu yayınlayan Lorde, YouTube Trends’te yerini aldı. Videoda Lorde, gözünü kırpmadan sık sık doğrudan kameraya bakıyor. Yemyeşil orman manzaraları ve el değmemiş kumsallarda yürüyor. Müzik videosu Lorde‘un hava karardıktan sonra bir arabaya binmesiyle sona eriyor.

Lorde – Fallen Fruit yayında!

Müzik videosunun çıkmasının ardından Lorde, bu hafta içinde daha önce yayınlamadığı iki parçayı içeren Solar Power‘ın delüks versiyonunu yayınlayacağını da duyurdu!

Hayranlarına verdiği bir haber bülteninde Lorde bu müjdeyi vermişti. Helen Of Troy ve Hold No Grudge adlı iki parçanın kaydın “kara koyunları” olduğunu açıkladı. “Bu şarkılar albüm yolculuğunda eğlenceli keşiflerdi. Her ne sebeple olursa olsun şarkı listesine tam olarak uymadılar ama ikisi de büyük melodiler. ‘Helen Of Troy’, temelde Jack’i (Antonoff, ‘Solar Power’ın yapımcısı) güldürmek için boş konuştuğum bir şarkı. Westlake’deki küçücük odada yaptık. Bir sürü (‘Melodrama’) yaptığımız zamanda çok hızlı bir şekilde yazdık ve çok eğlenceliydi.”

Açıklama şöyle devam etmişti: “‘Hold No Grudge’, ilişkilerin bozulduğu, buzun içinde hapsolduğu ancak sıcaklığı hatırladığı zamanların bir tür bileşik portresi. Her birkaç satırda, söylediğim kişi değişiyor; bir ara çocukluk arkadaşı, sonra bir sevgili ya da bir meslektaş.”

Albümün delüks versiyonun 5 Kasım Cuma günü çıkması bekleniyor.

lorde royals lordemusic gif | WiffleGif

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam