Sevilen Dizi Teen Wolf’un Filmi Geliyor

Aygün Akdağ

Netflix’in sevilen dizisi olan Teen Wolf’dan hayranlarına güzel haber geldi. 22 Temmuz’da yayınlanan fragman ile insanları heyecanlandıran Teen Wolf ekibi tam tarih vermesede 2022 yılında vizyon’a gireceğini duyurdu.

Peki kimler Teen Wolf’u hatırlıyor?  Kimi için kurt adam filmlerinin başını çekiyor kimi de sürekli aynı olaylar diye pek takmıyor izleyip geçiyor.

Biraz Teen Wolf’tan bahsedelim, diziyi insanlar biraz ön yargı ile başlamış olabilir bir tık ergen dizisi diyenlerden dolayı ama başladığınız zaman akıcı bir şekilde izlemeye devam ediyorsunuz haksız değiller aslında ama aşırı bir ergen dizisi değil sonuç olarak lise hayatı bu.

Teen Wolf

Dizi aslında 1. sezondan alıp götürüyor 2 ve 3 derken kapılıyorsunuz 4. Sezon biraz hayal kırıklığına uğratabilir hatta 5. Sezonun başında bırakadabilirsiniz ama 5. sezonun ortasından sonra ilk 3 sezondan daha iyi bir hala dönüşüyor yalnız finalden çok fazla bişey beklemeyin bir tık hayal kırıklığı öyle final mi olur dediğimiz dizilerden biri aslında. Favori karakterlerin başında başrol yerine çoğu insanın favorisi Stiles değil de  Derek’tir.

Teen Wolf: The Movie Teaser

Bir gece kurt adamın biri tarafından ısırılmasıyla hayatı büyük ölçüde değişir. En iyi arkadaşı Stiles ve gizemli kurt adam Derek’in yardımıyla bir kurt adam olduğunu keşfetmesi üzerine, yeni keşfettiği kimliğinin içinde sunulan birçok tehlike ile ergenlik yaşamını dengelemeyi öğrenmekte zorlanır.

Birazda Spoiler;

Allison karakterinin gerçek yaşı 28’dir.

Dizi hayal ürünüdür.

Colton Haynes bir röportajından Holland Roden hakkında Holland’ı 3 kelime ile tarif etti. Bunun üzerine Haynes, onun için, “güzel, elektrikli ve çılgın” dedi.

Yapımcı son dakika gölü için bütün sevilen eski karakterleri geri getirme… Ve evet, hasılatı omuzlayıp gitme planları yaptı.

Finaldeki Scoot sahnesi aklınıza Atıl Kurt Malkoçoğlu’nun bir sahnesini hatırlatacak.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam