john wick

John Wick: Chapter 4’ün İlk Fragmanı Geldi!

Ayşe Aslıhan

John Wick: Chapter 4 filminden ilk fragman yayınlandı!

San Diego Comic Con yönetmenler paneli sırasında, beklenen fragman geldi. Sosyal medyada de gündeme geldi. John Wick: Chapter 4’ün vizyon tarihine henüz 1 yıl olmasına rağmen fragmanın yayınlanması, heyecanı artırdı.

Keanu Reeves‘in başrolünde yer aldığı John Wick: Chapter 4’ün fragmanı, San Diego Comic-Con fuarında yayınlandı. Yönetmen Chad Stahelski tarafından geldi. Fragman ve ilk poster, aksiyonun kaldığı yerden devam ettiğini gösteriyor.

Laurence Fishburne, Ian McShane ve Lance Reddick gibi isimler Keanu Reeves’e film boyu eşlik ediyor. Aksiyon ve gizemini koruyan olaylarda Bowery King’in mum üfleme sahnesi ise akıllara geçtiğimiz gün yayınlanan fotoğrafla bağlantılı olduğunu getirdi.

John Wick: Chapter 4 ne zaman vizyona giriyor?

Türkiye’de dünyayla aynı anda 24 Mart 2023’te vizyona girmesi planlanıyor. 2019 yılında vizyona giren üçüncü filmden sonra zaman atlaması mevcut. Filmde John Wick, eski patronlarına karşı savaşına devam ediyor. Wick, Berlin’den Paris’e dünyanın çeşitli yerlerini dolaşıyor.

John Wick, evine girip köpek yavrusunu öldüren mafya çetesinden intikam almak için suç dünyasına dönüyor. Eski tetikçi John Wick’in aksiyon hikâyesini konu edinen seri, beyaz perdede ilk olarak 2014’te göründü. Seri, her yeni filminde dünya genelinde gişesini %100’e yakın oranda artırdı. 2019 yılında vizyona giren, serinin son halkası, John Wick 3: Parabellum ise dünya genelinde 326 milyon dolar hasılat elde etti. Lionsgate’in en yüksek hasılat elde eden seri devam filmlerinden biri oldu.

İşte beklenen fragman!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam