Bergüzar Korel Sahnelere Geri Dönüyor!

Suna Simge Çakmak

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel, bir süre ara verdiği “Kızlar ve Oğlanlar” isimli tiyatro oyunuyla, sahnelere dönmeye hazırlanıyor!

Geçtiğimiz Mart ayında ikinci oğlu Han’ı dünyaya getiren Bergüzar Korel, kış aylarında hamileliği nedeniyle oyunculuğa ara vermişti. Korel, bir süre ara verdiği oyun olan “Kızlar ve Oğlanlar” isimli tiyatro ile sahnelere geri dönüyor.

Geçen yıl Craft Tiyatro sahnesinde ilk kez tiyatro izleyici ile buluşan Bergüzar Korel, hamileliği nedeniyle oyuna ara vermek zorunda kalmıştı. Ünlü oyuncu, sahnelerden daha fazla uzak kalamadı.

30 Eylül’de seyircisiyle buluşacak!

Korel, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile “Kızlar ve Oğlanlar” oyununu sahnelemeye kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı. Bergüzar Korel, 30 Eylül’de Küçükçiftlik Park’ta yeniden izleyicileri ile buluşup özlem giderecek.

Ünlü oyuncu heyacanını “Size kavuşacağımızı söylemiştim. Söz verdiğim gibi güzel seyircim. Yeniden başladık. Kızlar ve Oğlanlar yeniden sahnede. Gülmeye, haykırarak ağlamaya ve bunu sizinle yapmaya çok ihtiyacım var” sözleriyle ifade etti. Ayrıca son Instagram paylaşımında Korel, “üzerine dökülen ve her defasında prova yaparken içmeyi unuttuğum o çirkin kahveyi bile özledim.” diyerek oyunları ve tiyatroyu, pandemi süreci de eklenen uzun süreli uzaklık döneminde ne kadar özlediğini dile getirdi.

Yönetmenliğini İbrahim Çiçek’in üstlendiği “Kızlar ve Oğlanlar” güzelliğin, aşkın, çocuğun, evin, paranın ve başarının değerini konu alıyor. Dennis Kelly’nin kaleminden çıkan oyunun çevirmenliğini Hira Tekindor üstleniyor.

Kızlar ve Oğlanlar biletleri.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam