Anıl Piyancı ve Kaan Boşnak’tan Yeni Şarkı: Taksim

Ayşe Aslıhan
Kaan Boşnak ve Anıl Piyancı, ikili çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Hazırladıkları albümden bir şarkı daha geldi: “Taksim” yayında!

Solo çalışmaları ve Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu ile tanınan Kaan Boşnak ve rap müzisyeni Anıl Piyancı, birlikte hazırladıkları albümün yeni şarkısını da paylaştı. Daha önce ‘Göklerde Süzülürken’i dinleyicilere sunan iki sanatçı, geçtiğimiz hafta ‘Taksim’ adlı şarkıyı yayınladı.

Boşnak ve Piyancı, yeni şarkılarıyla bugün özlemi duyulan bir Beyoğlu’nun hikâyesini anlatıyor.

Sony Music Turkey etiketiyle çıkan şarkı, sanatçıların gözünden sokakların hikayesini anlatıyor. Şarkı, Taksim üzerinden de bir döneme olan özlemi dile getiriyor. Sözleri Kaan Boşnak ve Anıl Piyancı’ya ait olan şarkının müziğini Ouz Baydar, Anıl Piyancı, Kaan Boşnak YAPTI. Şarkının düzenlemesi Ouz Baydar imzası taşıyor.

Şarkıya Cem Kılıç yönetmenliğinde çekilen video klip de YouTube’da çıktı! Beyoğlu’nun arka sokaklarında geçen klip oldukça etkileyici. İzleyenlere bugün artık Taksim’de pek görülmeyen ancak bu bölgenin karakterini belirlemiş olan alternatif hayatları anımsatıyor.

Anıl Piyancı ve Kaan Boşnak, hazırlıkları süren albümlerinin yeni şarkılarını da önümüzdeki aylarda dinleyicilerinin beğenisine sunacak.

Anıl Piyancı & Kaan Boşnak – Taksim yayında!

Ben on yıl öncesindeki İstiklal caddesiyim
Sokakta kaybolmuş tüm insanların adresiyim!

Bu şehir benim düştüğüm delik
Çıkamam ki benimsedim
Özlesem de güneyleri
Ruhum Taksim’de bir serseri
Bu şehir benim düştüğüm delik
Çıkamam ki benimsedim
Özlesem de güneyleri.”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam