mosso

Melek Mosso’nun Yeni Şarkısı Yayında: Kirpiklerin

Ayşe Aslıhan

Melek Mosso‘nun Kalben imzalı yepyeni şarkısı “Kirpiklerin” tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Melek Mosso‘nun heyecanla beklediğimiz yeni şarkısı sonunda yayında! “Kirpiklerin” isimli şarkının klibi de yayına girdi. Şarkının sözü müziği çok sevdiğimiz Kalben’e ait. Prodüktör koltuğunda ise efsane isim Genco Arı oturuyor. Piu Müzik etiketiyle yayınlanan klipte Mosso’ya Serkan Sağdıç eşlik ediyor.

Melek Mosso, şahsi Instagram hesabında bir gönderiyle şarkıyı paylaştı. Gönderinin altına yazdığı mesajla dinleyicilerini de Kalben’i de duygulandırdı.

“Bir Mayıs gününde telefonuma gelen mesajın heyecanıyla ilk kez dinledim “Kirpiklerin”i… Sevgili @kalbenben “seni duydum şarkıda” demişti. Tatlı kazağıyla ilk dinlediğim andan beri çok severim kendisini. Her şarkısı, her cümlesi kalbimde bir yerlerde… Ona ait bir şarkıyı söylemek benim için büyük mutluluk. Şarkı dilime geçer geçmez @gencoari ‘yla üzerinde düşünmeye başladık. Başka bir sound’un peşine düştük. Başlayıp süren ve aynı ahenkle biten bu melodiyi hiç bozmadık. Her şarkının illa nakaratı olacak diye bir şey yoktu. Biz de “Kirpiklerin” o şarkılardan ayrı dursun istedik, tıpkı Kalben’in yazdığı gibi…”

Sözlerine şarkının oluşma hikayesiyle devam eden Mosso, şunları ekledi. “Şarkıyı her şekilde söylemek mümkündü ama ben şarkının istediği gibi söyledim. Sesimdeki pus çöktü yükseldiğim yerlere… Yağmurda ıslanmış arnavut kaldırımlı sokaklarda yürümek gibiydi “kirpiklerin”i söylemek.

Şarkının taslağı çıkar çıkmaz @muratjoker ‘i aradım. Zaten bir önceki klipten birbirimize güvenen iki insandık. Bu sefer farklı bir Melek’i göstermek istedik. Kimsenin görmediği ama var olan o kadının artık içimden çıkma zamanı gelmişti. Bunu yapabilecek en iyi kişinin Murat olduğunu biliyordum. Öyle de oldu.”

Melek Mosso: “Kirpiklerin klibinde Yılan boğazıma dolandı!”

“Tabii bir de piton yılanımız var. Şunu anladım ki yılanlarla çalışmak çok zormuş! Bir ara boğazıma dolandı, çekimi durdurup çözdük! Bir kareyi çekerken de aşağı akmaktan vazgeçip kulağıma doğru geldi… Tüylerim diken diken olunca yine durdurmak zorunda kaldık çekimi. Elime sürünmesi için bir sürü take aldık. Yine de yapmadı. Ama korkmadım, espri yaptım “yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar” diye…

Klipte bana @srknsgdc eşlik etti. Onun da pozitif motivasyonuyla işimizi layığıyla yaptığımızı düşünüyorum. Çünkü ne çok aşk ne de çok tuhaflık olsun istemedik… İkisinin arası bir araftı “kirpiklerin”… Deli gibi özlese de sarılıp öpemeyen biri gibiydi. Ama sanki klibimiz bir rüyaydı da biz bu iki kişiyi kavuşturmuştuk. Bütün iç çeken hislerimi her anına ve her melodisine işledim. Umarım dinleyen herkesin “kirpiklerin”e düşer. Sevgiyle…”

Herkesin kirpiklerine oturup bir daha kalkmayacak şarkı Melek Mosso – Kirpiklerin, şimdi, yayında!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam