Yeni Tekli “Nazar” Yayında!

Onur Şafak Yücel

Farklı Tarzıyla Dikkatleri Üzerine Çeken Bias’tan Yeni Tekli; Nazar!

Vuruldum ve Amenna şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Bias’tan yeni tekli geldi. Dj Kantik, Enda ve Efgan ile yaptığı düetle dikkatleri üzerine çeken Bias yeni şarkısıyla tüm platformlarda yerini aldı.

Bias Kimdir?

27 Nisan 1997 yılında Aydında dünyaya gelen Bias, ilkokul ve lise öğrenimini doğduğu şehirde bitirdi. Üniversite eğitimi için müzik kariyerini farklı bir boyuta taşıyacağı Manisa’ya taşındı. İlk ve pek çok kaydını Aydında alan Bias, ‘Kural Dışı’ adlı ilk albümünü kendi imkanları doğrultusunda 2018 senesinde el altından satışa sundu. Bu zamana kadar pek çok grup içinde yer aldı ve son olarak kurucu üyelerinden biri olduğu 2019 senesinde Realex Company çıktı. Çalışmalarına hala burada devam etmekte.

 

Son dönemlerde duygusal havasından ödün vermeyen Bias, bu kez bize sitemi, dolmuşluğu, duyguların yön verilemedikten sonra nasıl son bulduğunu ve bunun insanın üzerinde bıraktığı derin acıyı anlatıyor. Bir bakıma yanlış… Ama başarısızlığı ‘Nazar’ kelimesi ile bahaneleştiren herkese bu parçanın aşkın nazarı olduğunu savunabiliriz… Parça synthpop havasında olup altyapısında müzik camiasının çok yakından tanıdığı Nurettin Çolak imzası taşıyor.

Şarkının Sözleri ise şöyle;

Kurtuldum Tatlım Yakandan

İnanma Yalan Masallar

Boşver Geçilmez Havandan

Değmez Kem Gözden Nazarlar

Kurtuldum Tatlım Yakandan

Aman İllallah ettim sorma

Tacı Yalandan Takarlar

Değmezsin Beni Hiç Yorma

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam