Ya İlişkilerin Her Anına Şarkılar Eşlik Etseydi?

Onur Şafak Yücel

Şarkılar hayatımızın her yanında varlar. Bir film izlerken bile duygulara geçiş konusunda en çok yardımcı olan şey tabii ki şarkılar…  Peki, ilişkilerde de efekt veya fon olsaydı ve kulaklarımızda o anın atmosferine uygun şarkılar çalsaydı, nasıl olurdu?

Flört.

İlişki henüz başlamamıştır ve siz karşınızdaki kişiyle flörtleşmeye başlamışsınızdır. Her şey heyecanlı ve enerjiktir. İçiniz kıpır kıpırdır ve kulağınızda o şarkı çalar;

Benim gönlüm sarhoşturYıldızların altındaSevişmek, ah, ne hoşturYıldızların altında

Sevgililiğe ilk adım!

Flörtleşme bitti ve artık adını koymaya karar verdiniz… E artık çıkma teklifi de yok. Ne yapacaksınız? Ancak adı konulmalı bazı şeylerin! Bunun da bir yolu var. Eğer efektler olsaydı flörtleştiğiniz kişi niyetinizi anlardı.

Haydi gel benimle ol, oturup yıldızlardan
Bakalım dünyadaki neslimize…

Romantik anlardan biri…

Konuşma anlarından birinde romantik bir giriş yaptığınızda bazen fon olsa ne kadar güzel olurdu değil mi? İnsan o anlarda konuştukça konuşmak ister, ancak bazen susar ve bir şeyler çalsın diye bekler. İşte efektler olsaydı o anlarda çalabilecek şarkılardan biri de buydu.

Mutluluğumu herkes duysun!

İnsan aşık olunca renkleri dahi farklı görmeye başlar. Renkler daha canlıdır, yemekler daha tatlı her şey ama her şey çok güzeldir. Peki, o anlarda size eşlik edecek şarkı hangisi olurdu?

Evlenme vakti.

Her şey yolunda gitti ve artık evlenme kararı alındı. Burada da kulakta çalan bir şarkı olacak tabi ki. Ancak bu kişiden kişiye değişir. Biz bir şarkı önerelim yapay zekaya, belki efektlerde bunları kullanırlar.

Çocukla birlikte bir başka!

Evliliği kutsamak gibi adeta çocuk, herkes istemese de isteyenler için büyük heyecan ve mutluluk. Ancak bazıları da istemez tabii… Saygı duymak lazım. Çocuk isteyenler için, İzel’den bir şarkı çalıyor!

Olmasın isteriz ama bir de ayrılık…

Bazen bazı aşklar sona eriyor ve bitişi her iki tarafı da yakıyor. İşte bu durumda, acı kaçınılmazdır.

Severek ayrılanlar için durumsa bir başkadır…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam