Hint Dizileri

Hint Dizileri Mi?

Aygün Akdağ

Biliyorsunuz ki son zamanlarda hatta son yıllar içinde hepimizin annesi, teyzesi, karşı komşumuz Ayşe teyzemiz vs. vs. bunların biri çıkan Hint dizilerini izliyordur. Peki en yüksek izlenmeye sahip olan 5 Hint dizisine bakalım mı?

Bir Garip Aşk

Birlikteyken yapamayan ama ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesini konu alan dizi, inanılması zor olan bir aşk hikayesini konu alıyor ve bazen nefret duyguları yaşarken, bazende insana aşkı tattırıyor.

Sensiz Olmaz

Rang Rasiya, köylü kızı Paro ve sınır güvenliği subayı Rudra’nın 15 yıl aradan sonra birbirlerini yeniden görmesiyle gelişen olayları ve bu ikilinin aşk ve nefret duygularını konu ediyor.

Ah Kalbim

Bu dizide aradığınız her şey var… Aşk, komedi, dans, intikam… Hindistan’da oldukça popüler olan bu dizinin şöhreti tüm dünyaya yayılmış durumda. Toplamda 191 bölüm olması beklenen dizinin konusu ise şöyle; Birbirinden çok farklı olan iki kız kardeşin başına gelen olaylar anlatılıyor. Bu iki kardeşin isimleri Bülbül ve Pragya. Pragya olgun ve aklı başında bir karakterken Bülbül, çılgın ve bir o kadar aklı havada bir karakteri canlandırıyor.

Zor Sevda

Birbirlerine çok uzak olan bağları zayıf iki ailenin hikayesini ele alıyor. Ayaan ve Asad adındaki kardeşlerin hikayesi de dizinin ana konusunu oluşturuyor. Oldukça uzun soluklu bir dizi olan Qubool Hai, konuları ayrıntılarıyla seyirciye sunuyor. Bu iki ailenin arasındaki bağı sıklaştıracak olan Zoya adında da bir genç kızın hikayesi de dizide yer alıyor.

İntikam Ateşi

Durga Thakur, intikam duyguları içinde adalet arayan bir karakterdir. Durga, zengin ve son derece cesur ve adeta bir iyilik abidesidir. Haklı olduğu bir konuda sonuna kadar savaşan bir kişiliktir. Durga’nın, Goenka ailesi ile arasındaki sorun olayların başlangıcı olur. Durganın, Goenka ailesi ile savaşı hiç kolay olmayacaktır…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam