Melek Mosso

Melek Mosso, Son Noktayı Koydu: Gel Desem de Gelme

Ayşe Aslıhan

Son yılların en popüler ve en başarılı kadın sanatçısı Melek Mosso‘nun “Bir ayrılık hikâyesi anlattım” dediği yeni üç parçalık EP’sinin son teklisi bugün yayınlandı: Melek Mosso ft. Aras – “Gel Desem de Gelme” tüm dijital platformlarda yayında!

Kendine has tarzı ve vokaliyle son yıllarda müzik dünyasının en popüler kadın sanatçılarından biri olan Melek Mosso, “Bir ayrılık hikayesini anlattım” dediği ‘Sonrası Kalır’ adlı 3 şarkılık Ep’sinin kaydını tamamladı, bugün üçüncü ve son şarkısını da paylaştı. Edip Cansever‘in aynı adlı şiirinden ismini alan mini albüm, fikrini, şiirin ”Ne kalır benden geriye, benden sonrası kalır. Asıl bu kalır.” dizelerinden alıyor.

Arka arkaya dinlendiğinde bir ayrılık hikayesini anlatan üçleme EP’nin son şarkısı İranlı sanatçı Aras ile beraber ortaya çıktı: “Gel Desem de Gelme” bugün yayınlandı.

İbrahim Kendirci, Aras Pourzare, Haluk Levent, Ozbi, No.1, Eda Baba, Melisa Karakurt, Ceren Gündoğdu, Volkan Coşar, Reha Özcan, Ayçin Asan, Gamze Büyükbaşoğlu, Berna Biber, Uğur Yılmaz, Veys Çolak ve Ahmet Küçükdoğan bir sofrada!

Üçlemedeki hikayenin başlangıcını anlatan şarkı ve klip “Gel Desem de Gelme“, oldukça dikkat çekici… Melek Mosso ve Aras, dostlarıyla bir araya geldiğini yayınlanmadan önce de söyledikleri klibe öyle isimler davet etmiş ki; izlerken de dinlerken de mest olup, keyifle eşlik edebiliyorsunuz!

Üçlemenin son şarkısı muhteşem Melek Mosso ft. Aras – Gel Desem de Gelme olay klibiyle yayında!

Gel desem de gelme öyle unutur seni
Bu gönül bir gün yeniden
Dön desem de dönme
Belki yokluğuna bir gün
Alışır bu gönül yeniden

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam