Amy Winehouse

Amy Winehouse at the BBC’den 3 Yeni Şarkı Daha Yayınlandı!

Ayşe Aslıhan

Amy Winehouse‘un BBC’deki canlı performanslarının derlendiği meşhur ve keyifli “At The BBC” albümünden yeni şarkılar yayınlandı.

Amy Winehouse 3 yaşında.

Amy Winehouse! 14 Eylül 1983 yılında, Londra’da dünyaya gelen ve 23 Temmuz 2011’de, yine Londra’da, evinde ölü bulunan, 27’ler klübüne adını yazdırmış bir sanatçı… Winehouse; soul müziğin divası! Hamurunda caz ile yoğurulmuş bir sanatçı! Caz müziğin asi kraliçesi! İngiliz müziğini yeniden canlandıranlar arasından gösterilen bir isim! Kendine has tarzı ile Karl Lagerfeld gibi moda tasarımcılarına dahi ilham kaynağı olmuş, ikonik giyimiyle ve duruşuyla da tıpkı müziğiyle olduğu gibi dünyaca ünlenmiş bir kadın! Ve belki daha nicesi…

Aynı isimde çıkan DVD’den de performansların bulunduğu albümü, vefatının ardından, Universal Music Group tarafından 12 Kasım 2012’de yayınlanmıştı. Albüm, Winehouse’un önceki albümü Lioness: Hidden Treasures ile birlikte Amy Winehouse Vakfı’nın da desteğiyle piyasaya sürülmüştü. 2004-2009 yılları arasında Winehouse tarafından BBC spesiyallerinde gerçekleştirilen canlı şarkılar yer alan albüm, plak ve CD olarak yeniden yayınlanacak!

Amy Winehouse at the BBC” ismiyle yayınlanacak albüm, 7 Mayıs 2021’de dijital perakendecilere ve yayın platformlarına eklenecek. Yeni koleksiyon, orijinal albümün yanı sıra Jools Holland ve Winehouse – BBC’nin A Tribute to Winehouse’dan oluşacak.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLodJ6PpJN3cZz9xAFM27ji1G5GstfkghB

Albümün detayları henüz tam bilinmese de iTunes’da 38 şarkı olarak görünüyor. Geçtiğimiz günlerde çıkan diğer şarkılarla birlikte yeni çıkanları da buradan dinleyebilirsiniz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam