SpiderMan

Örümcek Adam Geliyor: İlk Afiş Yayınlandı!

dilruba

Örümcek Adam’ın ilk afişi yayınlandı!

Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home)’un ilk resmi afişi yayınlandı. Film, 17 Aralık’ta sinemalarda olacak. Spider-Man serisinin yeni neslinin üçüncü filmi olan Spider-Man: No Way Home’un ilk afişi tasarımı ile büyük beğeni topladı.
ÖRÜMCEK ADAM EVE DÖNÜŞ AFİŞ

Tom Holland, yine baş rolde.

Tom Holland yine başrolde yer alarak Spiderman’i canlandırmakta. Holland’a önceki filmlerde olduğu gibi Zendaya, Marisa Tomei ve Jon Favreau eşlik ediyor. Ayrıca, Benedict Cumberbatch, Marvel Sinematik Evreninde oynamaya devam ettiği Doctor Strange olarak filmde yer alacak. Tabii ki, Doktor Ahtapot karakterini, SpiderMan 2 filminde de aynı karaktere hayat veren Alfred Molina canlandırıyor. Ayrıca The Amazing Spider-Man 2’de Electro olarak gördüğümüz Jamie Foxx da Electro olarak karşımıza çıkacak. Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok geliyor!
Spiderman filmlerinde Green Goblin‘e hayat veren Willem Dafoe ve Sandman‘i canlandıran Thomas Haden Church‘ün de filmde yer alması bekleniyor, ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Örümcek Adam 17 Aralık’ta vizyonda!

SpiderMan: No Way Home 17 Aralık’ta vizyona giriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church yer alıyor. Benedict Cumberbatch ve Alfred Molina oyuncular arasında.

Film Fragmanı ise sadece burada.

Eve Dönüş Yok serisinde, önce ne oldu?

ÖRÜMCEK ADAM FİLM KARESİ

Filmin prodüksiyonu sırasında, 2017’nin başlarında üçüncü bir Marvel Sinematik Evreni Spider-Man filmi planlamaya başladı. Böylece Ağustos 2019’da, Sony ve Marvel Studios arasında Spider-Man film anlaşmasını değiştirmek için görüşmeler yapıldı. Ardında Marvel Studios’un projeden vazgeçti. Ancak sinemaseverlerden gelen olumsuz tepkiler geldi. Bu tepkiler bir ay sonra iki şirket arasında yeni bir anlaşma yapılmasına neden oldu. Ayrıca Watts, McKenna, Sommers ve Holland bu süreçte geri dönmeye hazırdı. Böylece çekimler Ekim 2020’de New York’ta başladı ve aynı ay Atlanta’da devam etti. Filmin adı Şubat 2021’de duyurulmuştu ve çekimler Mart ayı ortasında sona ermişti.

Ardından Spider-Man: No Homecoming, Marvel Sinema Evreni’nin bir parçası olarak 17 Aralık 2021’de Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona girecek. Dördüncü Spider-Man filmi hala geliştirme aşamasında.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam