arcane

Her Yerde: Arcane Serisi Netflix’te Yayınlandı!

Ayşe Aslıhan

Netflix‘in oyun dünyasıyla yaptığı iş birliklerinden birisi olan Arcane serisinden ilk 3 bölüm yayınlandı.

League of Legends evreni, Arcane‘in destansı öyküsüyle hayat buluyor. Türkiye’de özellikle İstanbul’un birçok panosunda gördüğümüz Arcane ayrıntıları burada!

Riot Games’in geliştiricisi olduğu dünya çapındaki en popüler oyunlardan olan League of Legends (LoL) oyununun dizi versiyonu resmi olarak Netflix’te yayınlandı.

Seride ViJinx ve daha birçok Leauge of Legends şampiyonunun yeni hikayesine şahitlik edeceğiz. Hailee Steinfeld ve Kevin Alejandro sesleriyle hayat verdiği karakter ile birlikte seri dikkatleri üzerine çekiyor.

Nihayetinde LoL evreninden böylesi travmatik bir hikayeyi çıkarabilmek, bu hikayeyi doğru tonlarda verebilmek başlı başına takdiri hak ediyor!

Arcane konusu ne?

İlk sezondan birkaç bölüm paylaşılmasıyla birlikte özellikle League of Legends evreninden en az bir oyun oynamış kişiler, bilgisayar ve televizyonlarının başına geçti.

Dizi her hafta 3’er bölüm yayınlayarak devam edecek. Kaç sezon devam edeceği ise belli değil. Arcane’in IMDb puanı şu anda 10 üzerinden 9,4. Twitter ve YouTube’dan gelen yorumlar da dizinin genel olarak beğenildiğini ortaya koydu.

Dizinin konusu, Netflix’in açıklamasıyla daha net anlaşılıyor. Piltover ve Zaun kentleri arasındaki sert çatışmanın ortasında iki kız kardeş, büyülü teknolojiler ve birbirine zıt inanışlar arasındaki savaşın karşı cephelerindedir.

Arcane şimdi Netflix’te. Türkçe alt yazılı fragmanı ise öncelikle Netflix YouTube Kanalı’nda ve hemen, Karma Türkiye’de. 

 

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam