Matrix Ve John Wick Aynı Günde Perdede!

Aygün Akdağ

Bu sene 20. yıl şenliklerini mavi haplarla kırmızı hapları birbirine karıştırarak kutladığımız, yakın dönem Hollywood tarihi için bir kilometre taşı olan Matrix serisinin heyecanla beklenen 4. filminin vizyon tarihi belli oldu. 21 Mayıs 2021‘de vizyona girecek film, böylelikle aksiyon dünyası içinde bir efsaneye dönüşme konusunda adım adım ilerleyen John Wick 4 ile aynı tarihte sinema severlerle buluşmuş olacak.

Sosyal medyada sadece oyunculuğuyla değil, yaşam tarzıyla da gündemden düşmeyen Keanu Reeves, ismini “Keanu Reeves kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar” başlığıyla duyurduğu ve baş rol oynadığı iki filmi aynı tarihte vizyona giren tek aktör olarak bir kez daha misafir olacak.

Aleksander Hemon ve David Mitchell

Lana Wachowski’yle birlikte Aleksander Hemon ve David Mitchell ikilisinin yazıp yöneteceği Matrix 4’de, Neo ve Trinity olarak dönen Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss başta olmak üzere, son dönemlerde Watchmen dizisiyle adından söz ettiren Yahya Abdul-Mateen II, How I Met Your Mother’ın Barney’si Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith ve Jessica Henwick rol olacak.

John Wick‘in dur durak bilmeyen aksiyon dolu maceralarına konuk olacağımız John Wick 4’un henüz oyuncu kadrosu açıklanmasa da ,üçüncü film ile birlikte seriye dahil olan Halle Berry ve John Wick evreninin gediklilerinden Laurence Fishburne, Ian McShane, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada ve Ruby Rose’un serinin yeni filminde rol alacağı söyleniyor.

Matrix 4 ve John Wick 4 ile dört dörtlük bir gün yaşayacağımız 21 Mayıs 2021, şimdiden ajandalarımıza Keanu Reeves’i Koruma ve Yaşatma Günü olarak kaydedildi bile.

Matrix 4!

https://www.youtube.com/watch?v=cdPFQB9wQds

Ve John Wick 4!

https://www.youtube.com/watch?v=BVjxalXROhw

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam