Can Gox

Can Gox İki Şarkılık Ep Yayınladı

Aygün Akdağ

Can Gox iki şarkılık ep’sini yayınladı.  “Ah Be Ah veÖmrünü Berbat Etme” şarkıları, Universal Müzik Türkiye ve 1877pm işbirliğiyle tüm dijital müzik platformlarında. Sevilen sanatçının dinleyicileriyle buluştu. Ah Be Ah’ın söz ve müziği Can Gox ve Erdem Tarabuş’a ait. Ömrümü Berbat Etme’nin ise sadece bestesi iki isim tarafından yapıldı. 

Uzun zamandır yeni bir projeye imza atmayan Can Gox, yeniden bizlerle!

Biliyorum hata ettim Ah ben bizi nasıl yok ettim Sevdan bana haram artık Adın bana yasak artık Biliyorum seni kaybettim Her şeyi kendim mahvettim Bir haklısın diyemedim Ah be ah Hayallerim ziyan olmuş Gündüzlerim düşman olmuş Gerçeklerim masal olmuş Ah be ah Bilsem senden gider miydin Sensizliği seçer miydim Kalsam hala sever miydin Ah be ah

Ömrünü Berbat Etme

Rüzgar Esmiş Düşmüş Gül Etekten Bülbül Güle Tutkun Öylesi İçten Kalk İç Gene Doldur Bak Savrulmuş Dallar Göreceksin Gül Ölmüş Sabah Erken Gül Bahçesinde Ararken Seni Gelen Kokun Sarhoş Etti Bizi Güllere Anlattım Baktım Kuşlar Da Dinler Beni Geçmiş Günü Boşa Yar Etme Gelmemişe Feryat Etme Gelen Geçen Masal Bunlar Evlensen Ömrünü Berbat Etme

Can Gox kimdir?

Can Gox, müzik piyasasına atılmadan önce de, özel bir şirkette yöneticilik yaptığını, ancak hem müzik ile uğraşıp, hem de mesleki kariyerine devam etmesinin çok zor olduğunu belirterek, özel sektörden ayrıldığını anlatmaktadır.

“Drama Köprüsü”, “Neredesin Sen” gibi geleneksel ezgiler taşıyan Anadolu müziklerini, kendi enstrümanları ve caz stilini yansıtarak oluşturduğu tınılarda yeniden seslendirmesiyle, eski ve yeni kültürel öğeler arasında köprü vaziyeti de görmektedir.

Sahnede ve stüdyo çalışmalarında, Neşet Ertaş’ı, Cem Karaca’yı, Müslüm Gürses’i anarak seslendirirken, Tom Waits, Bob Dylan gibi dünyaca ünlü sanatçılardan eserler de çalıp söylemektedir.

Can Gox

Can Gox, “Doğa İçin Çal” isimli gönüllük esaslı müzik projesinin ikinci çalışmasında da, videoya katılan sanatçılardan biri olmuştur. Gox, bazı televizyon dizilerinin müziklerini yaparak, çeşitli mekanlarda canlı performansını sergileyerek ve yurt çapında verdiği konserlerde şarkılarını seslendirerek yaşamını sürdürmektedir.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam