çağan ırmak

Çağan Irmak’tan Yepyeni Bir Film!

Ceren Çetinoz
Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Sevda Mecburi İstikamet’ten ilk fragman geldi.

Çağan Irmak’ın yeni filmi: Sevda Mecburi İstikamet seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Başarılı senarist ve yönetmen Çağan Irmak 2018 tarihli son sinema filmi “Bizi Hatırla”nın ardından yeniden beyaz perdeye dönüyor.

Yeni filmin başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu gibi sevilen isimler yer alıyor.

Filmin konuk oyuncu kadrosunda ise Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez gibi yıldız isimler boy gösteriyor.

Ayrıca Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Sevda Aktolga da uzun yıllar sonra izleyici karşısına çıkacak.

Film kızıyla yarım kalmış hikayesini tamamlamak isteyen ünlü bir oyuncunun hikayesini konu ediyor. Yeşilçam’ın başarılı oyuncularından olan Selim, bir film çekimi sırasında tanıştığı Sevda’ya aşık olur. İkilinin ilişkisi çok geçmeden evlilikle sonuçlanır ve çiftin Suna adında bir kızı olur. Hayatlarında her şey yolunda giderken, Suna’ya 4 yaşına geldiğinde otizm teşhişi konur. Selim eşini ve kızını korumak aynı zamanda kariyerine zarar gelmesini önlemek için çaresiz kalır. Sevda ve Suna’yı Çanakkale’ye ailesinin yanına gönderir. Kendisini tamamen işine kaptıran Selim’in hayatı, Sevda’nın hastalık haberini alınca değişir. Sevda’nın ölümü ile Selim, artık yetişkin olan kızı ile yarım kalan hikayesini tamamlamak için çabalar.

Türkiye’nin yakın geçmişine uzanan güçlü öykülerinden birini anlatan filmin müziklerini Teoman yaptı.

Çağan Irmak İmzalı “Sevda Mecburi İstikamet” 6 Ocak’ta Sinemalarda!

Filmin Fragmanı:

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam