akbank caz festivali

28. Akbank Caz Festivali Başlıyor!

Ayşe Aslıhan

1991’de başlayan serüven devam ediyor… 28. Akbank Caz Festivali başlıyor!

Türkiye’nin en önemli caz festivali olan Akbank Caz Festivali, bugüne kadar birçok yerli ve yabancı sanatçıyı ağırladı ve onlara destek oldu. Festival içeriği günümüze kadar atölyeler, paneller, sosyal sorumluluk projeleri, çeşitli dinletiler ve film gösterimleri gibi etkinliklerle daha da genişletildi.

Akbank Caz Festivali, modern ve klasik cazın yanı sıra elektronik, etnik, genel anlamıyla dünya müziğine de ev sahipliği yaptığı için tüm müzikseverlerin heyecanla beklediği bir etkinlik haline geldi.

İstanbul merkezli etkinlik, 2006 yılından itibaren Kampüste Caz projesiyle Türkiye’nin diğer illerinde de konserler düzenlenmesini sağladı ve kitlelere ulaşma konusunda başarıya ulaştı.

Bu yıl 28. kez düzenlenen Akbank Caz Festivali’ne Aydın Esen Group & Can Kozlu, Ceyl’an Ertem, Birsen Tezer, Avishai Cohen, Bixiga 70, Caloe, Can Çankaya & Kağan Yıldız, Islandman & Guests, Ezra Collective gibi birçok yerli ve yabancı sanatçı konuk olacak.

28. Akbank Caz Festivali, 17 – 28 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul’da müzikseverleri bekliyor.

Festival programına buradan ulaşabilirsiniz.

Dipnot: Her yıl, etkinlik öncesi hazırlanan tanıtım filmleriyle de ilgi çekti Akbank Caz Festivali… Tanıtımlarında “Şehrin Caz Hali” sloganına yer veren etkinliğin bugüne kadar hazırlanmış en keyifli tanıtım filmi bizce buydu:

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam