sena şener

Sena Şener’den İtirazım Var Yorumu

Ceren Çetinoz

Sena Şener’den İtirazım Var yorumu geldi.

Son dönemin popüler isimlerinden Sena Şener, Müslüm Gürses’in sevilen şarkısı İtirazım Var’ı tekrar yorumladı.

Şarkıyı daha önce birçok ünlü isim tarafından tekrar yorumlandı.  Üstelik sevilen oyuncu Timuçin Esen’in yorumu  eleştirmenler tarafından oldukça beğenilmişti.

Şimdi ise bizler için adeta kült şarkıyı yorumlayan genç isim Sena Şener hem kendi hayranlarını hem de Müslüm Gürses’in hayranlarını heyecanlandırdı.

Şarkının söleri Behlül Pektaş’a ait. Yeni düzenlemesini ise Sena Şener yaptı.

Şarkıyı buradan dinleyebilirsiniz:

Sena Şener Kimdir? 

19 Eylül 1998 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. Babasının tayininden sonra Şener İstanbul’a taşındı. 9 yaşında gitar çalmaya, 10 yaşında şarkı söylemeye başlamış ve 11 yaşına geldiğinde ise ilk İngilizce şarkısını yazmıştır.

15 yaşında keşfettiği müzik paylaşım sitesi olan Soundcloud’a sevdiği şarkıları yorumlayıp yüklemeye başladı. Yapmış olduğu Self Control coverı hem Türkiye hem de İngiltere’de ilgi gördü. Bu cover Mahmut Orhan yeniden düzenledi. Bu üzerine  olumlu dönüşlerin ardından Mahmut Orhan’la Feel adlı şarkılarını Ultra müzik etiketiyle yayımladılar; bu şarkı Yunanistan, Bulgaristan, Lübnan ve Romanya’da bir numarada yer almayı başardı. Sofar, Balcony Tv, B!P Akustik, Radyo Gusto gibi Youtube kanallarına katılarak kendi yazdığı birkaç şarkıyı paylaştı. Armada Müzik etiketiyle, kendi şarkılarından Waiting On The Shore; Julius Abel birlikteliğiyle, Viyana’da çektiği klibiyle yayımladı.

2016 yılında Mahmut Orhan ile yaptığı ‘Feel’ düeti 365 milyonun üzerinde izlenerek rekor kırdı.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam