Melek Mosso

Melek Mosso’dan Sonrası Kalır’ın İkinci Teklisi: Ağlarsam

Ayşe Aslıhan

Son yılların en popüler kadın sanatçısı Melek Mosso‘nun “Bir ayrılık hikâyesi anlattım” dediği yeni üç parçalık EP’sinin ilk teklisi yayınlandı: “Ağlarsam” tüm dijital platformlarda!

Kendine has tarzı ve vokaliyle son yıllarda müzik dünyasının en popüler kadın sanatçılarından biri olan Melek Mosso, “Bir ayrılık hikayesini anlattım” dediği ‘Sonrası Kalır’ adlı 3 şarkılık Ep’sinin kaydını tamamladı. Edip Cansever‘in aynı adlı şiirinden ismini alan mini albüm, fikrini, şiirin ”Ne kalır benden geriye, benden sonrası kalır. Asıl bu kalır.’‘ dizelerinden alıyor.

Arka arkaya dinlendiğinde bir ayrılık hikayesini anlatan üçleme EP’nin ikinci şarkısı “Ağlarsam” bugün yayınlandı.

Melek Mosso, geçtiğimiz hafta ilkini yayınladığı ayrılık hikâyesi serisine şimdi de “Ağlarsam” ile devam ediyor. “Ağlarsam” klibinde yine hikayenin baş karakteri İbrahim Kendirci yer alıyor.

Mosso, şahsi ve resmi Instagram hesabından şarkının duyurusunu yaparken, emeği geçen herkese teşekkür etti ve şunları ekledi:

“Canlarım 2. Filmimiz “Ağlarsam” şimdi YouTube’da yayında? “Kızgınım”la arka arkaya izlemenizi öneririm? Öyle pek bir güzel oluyor❣️?”

Melek Mosso‘dan “Ağlarsam” tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Son bulur belki bu karmaşık duygular
Bir cevap almadan sahte bu kurgular
Beni al götür, bir geçit bul bana
Duyduğum son ses ninnin olsun

Biraz ağlarsam, biraz ağlarsam
Biraz ağlarsam, belki daha iyi gelir bana
Ağlarsam, ağlarsam, ağlarsam
Belki daha iyi gelir ban
a…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam