İyi Değilim

Sufle’den Yeni Şarkı: “İyi Değilim”

Ceren Çetinoz

Sufle’nin yeni şarkısı “İyi Değilim” tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Söz ve müziği Göksu Taşçeviren’e ait olan şarkının düzenlemesini ise Mustafa Kemal Atik’e ait.

Mix – Mastering koltuğunda Uğur Yelkenci oturuyor.

Sufle daha önce karşımıza “Panik Ataklar” adlı şarkısıyla çıkmıştı. Panik Ataklar 146.271 gibi iyi bir görüntülenme almıştı. Grup yeni şarkısıyla da başarısının devamını sürdürecek gibi duruyor.

İyi Değilim Şarkı Sözleri:

Atlattım sandım
Günlük işler yavaş zehirler
Ben de insandım

Arındım sandım
O fevri hisler
Kıskançlıklarım pişmanlıklarım

Sen yokken burada
Ben ruh gibiyim
Tut düşer gibiyim
Ama çarem yok
Uzaktan bakınca
Karmaşık biriyim
Konu sensen eğer
Hiç iyi değilim

Sufle hakkında:

Temelleri 2012 yılında Mustafa Atik ve Göksu Taşçeviren tarafından atılan, kariyerine akustik cover ve bestelerle başlayan Ankaralı müzik grubudur.

2013 yılında yaptığı bir cover ile sosyal medyada dikkat çekerek hayran kitlesini arttıran ve Türkiye’nin birçok şehrinde konser vermeye başlayan grup, 2014 yılında kendi bestelerinden oluşan bir albüm hazırlamaya karar verdi. Oğuzhan Eren ve Burak Bedirli’nin de gruba dahil olmasıyla müzik tarzını alternatif pop-rock yönünde geliştiren Sufle grubu, ilk albümleri “Pus”u 2017 yılında müzikseverlerin beğenisine sundu ve böylece tam olarak hayatımıza girdi. Daha sonra grup, 2018 yılında “Kayboldum” isimli EP’sini ve “Fallin’ (feat. Gökcan Sanlıman)” isimli single çalışmasını yayımladı. 2019 yılında “Pus (Bandtra Remix)”, “Senden Önce Senden Sonra”, “Köprüaltı”, “Mücevher” ve “Masum” isimli single çalışmalarını dinleyicileriyle buluşturdu. Grup, 2020 yılında “Geri Geri Maraton Koştum”, “Her Gün Aynı Şeyi Yapıyorum”, “Hissettin mi” ve Canozan ile “Hiç Kimsenin Günahı Yok” isimli çalışmalarını sevenleriyle paylaştı. 2021 yılında “Ilık Sonbaharlar”, “Seninle” ve son olarak “Bu Dağlar Kömürdendir” isimli single çalışmalarını yayımladı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam