Göksel

Göksel’den Yeni Single: Çölde Bi’ Hava

Ayşe Aslıhan

Pop müziğin yıllardır listelerden düşmeyen ve sevilen ismi Göksel, yeni şarkısı “Çölde Bi’ Vaha”bugün Avrupa Müzik etiketiyle, tüm dijital platformlarda yayınladı. 

Göksel’in yeni çalışması “Çölde Bi’ Vaha” yaratıcı sözleri ve hayal üstü atmosferiyle pop müziğe yeni bir alternatif sunuyor. Synth seslerin ve canlı enstrümanların dikkat çektiği şarkı Göksel’in güçlü sesiyle harmanlanıyor. Göksel, her zamanki gibi muhteşem bir performans ortaya koyuyor.

Sözü, müziği Göksel’e ve Osman Şahin’e ait “Çölde Bi’ Vaha” isimli şarkının düzenlemesinde ise Sabi Saltiel ile Osman Şahin’in imzaları var. Klibin yönetmenliğini ise Aytekin Yalçın üstlendi.

Göksel, “Çölde Bi’ Hava” klibine yaptığı yorumda şöyle söyledi; “Artık yayında! Biz çook sevdik şarkımızı. Ekip arkadaşlarıma, emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim. Bugünlerde hepimize iyi gelsin, deva olsun dilerim.”

Sevilen sanatçı Göksel’e ait yeni single “Çölde Bi’ Vaha” tüm dijital platformlarda ve radyolarda yerini aldı. Yoksa siz hala dinlemediniz mi?

Sinyali verdi çaktı selektör
Yandı bende o anda dedektör
Aha, aha, aha çölde bi’ vaha
Derdine devayı buldu sanki leyla
Kuşlar esiyor üstümüzden
Develerle gitsek bu çölden
Kuşlar esiyor üstümüzden
Aşkın yatağında gümüşten

Aha, aha, aha çölde bi’ vaha
Derdine devayı buldu sanki leyla

Nasıl bi’ bakıştı, nasıl bi’ yakıştı
Kalbimi çalışı bi’ başkaydı
O nasıl bakıştı, gözleri nakışlı
İçimde vuruşu bi başkaydı

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam