Pinhani

Pinhani Yeni Albümünü Yayınladı: Küçük Bir Evde

Ayşe Aslıhan

Sevilen alternatif müzik grubu Pinhani “Küçük bir evde” isimli yepyeni albümünü tüm dijital kanallarda yayınladı!

‘Küçük Bir Evde’ isimli albüm, tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı. Pinhani’nin 2020’de büyük kısmı evlerde kaydedilen ve yayımlanan 9 teklisine 6 yeni şarkının eklenmesiyle oluşan bir albüm, toplamda 16 şarkıyla müzik piyasasına adımını attı. Bahsedilen 15 şarkıya ek olarak 2020’de Türkiye’de en çok dinlenen şarkılardan biri olan ‘Dünyadan Uzak’ için canlı bir akustik kayıt da albümde yerini aldı.

Yeni şarkıların kayıtları için İstanbul’da toplanmayı planlayan Sinan Kaynakcı ve arkadaşları, pandemi dolayısıyla bu kayıtları da yine evlerinde gerçekleştirdiler. Eray Polat ve Sinan Kaynakcı’nın aynı evde 1 haftada yaptığı kayıtlara Akın Eldes, Selim Aydın ve konuk müzisyenler evlerinde yaptıkları kayıtlarla eşlik ettiler. Bu albümde yer alan konuk müzisyenler davulda Ediz Hafızoğlu, klarnette Toygun Sözen ve trompette Atakan Gözetlik oldu.

Ben bir taraf, sen bir tarafta döndü bu dünya
Ben bir merak, sen neyi saklarsın sustuğunda
Ben bir yürek, sen sarı sevdasın
Ben sana söylemem, sen beni anlarsın
Ben yazarak herşeyi anlattım, attım içimden
Leyla, kendin gel bana
Leyla, çıkmaz bir yola girmişim
Dünya yandıysa yansın
Bana yaptığından utansın

PİNHANİ – “LEYLA” ŞARKISI, SPOTIFY FRIDAY’DE

Albümde en öne çıkan şarkı ‘Leyla’. Albümün yeni şarkılarının en önemli özelliği, bildiğimiz ve sevdiğimiz Pinhani şarkıları olmaları. Son dönemde farklı türlerde şarkılar da üreten Pinhani bu defa daha bilindik tarzıyla karşımızda…

Albümü dinlemek için, sizleri şöyle alalım.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL7Bhw-Ifjenv0BQXnj_ZO8le-g-_WFNqC

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam