haluk bilginer

Haluk Bilginer, İngiliz Dizisinde Başrol Olacak

Suna Simge Çakmak

Uluslararası Emmy Ödülü sahibi Haluk Bilginer‘den İngiliz dizisinde baş rol sürprizi!

Amazon Prime Video’da yayınlanacak İngiliz yapımı Alex Rider dizisinde Haluk Bilginer, baş rolde yer alacak. Şahsiyet dizisi ile dünya gündeminde yer alan, hepimizin hayranlıkla izlediği Bilginer 1978 yılından beri efsane oyunculuğu ile beyaz perdede.

Şahsiyet dizindeki Agah Beyoğlu rolüyle Uluslararası Emmy Ödülleri‘nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olan Haluk BilginerAnthony Horowitz‘in aynı isimli kitabından uyarlanan İngiliz yapımı casusluk dizisi Alex Rider dizisinde rol alacak.

Çekimleri İngiltere ve Romanya’da yapılacak olan dizi 8 bölümden oluşacak. Bilginer ise dizinin kötü adamı Dr. Hugo Greif’i canlandıracak.

Alex Rider dizisinin konusu ise şöyle…

14 yaşındaki Alex Rider’ın dünyası, amcasının şüpheli ölümüyle altüst olur. Alex sadece birkaç gün içinde bir öğrenciden gizli servise hizmet eden bir ajana dönüşür. Üstelik seçme şansı da yoktur. Acımasız komando eğitimlerine katılmak ve başkalarının onun için çizdiği kadere razı olacaktır. Özel tasarım silahlarıyla birlikte ilk görevine gitmek zorunda kalacaktır.

Alex Rider internete ne zaman düşer? | Dizi Film Platformu

Dizinin Türkiye’de yayın tarihine ilişkin bir açıklama henüz yok. Amazon Prime Video, 4 Haziran’dan itibaren diziyi İngiltere’de yayınlayacağını açıkladı. Dizinin yapımcılığını ise Sony Pictures Television üstleniyor. Sony, diziyi dünya çapında 100 farklı bölgeye sattı. 

Şimdiden çok heyecanlandığımız dizi, konusu ve oyuncularıyla dolu dolu! Şahsiyet dizisindeki gibi gerilimli ve sıkça düşündüren olayların yaşanacağı diziyi sabırsızlıkla ve merakla bekliyoruz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam