Evdeki Düşman Geri Dönüyor: Başlangıç

Onur Şafak Yücel

Yeni fobi kilidinin açıldığı film!

Sene 2009’da bir film çıktı. İzleyenlerin gerim gerim gerildiği, sonuna geldiğinde tırnaklarının bittiği bir filmdi. İzleyen insanların izlemeyenleri, “Nasıl ya? Sen izlemedin mi?” diyerek darladığı filmlerden hani… Gerilimin çok yüksek olduğu bu filmin adı: Evdeki Düşman idi. Yıllar geçse de, Evdeki Düşman, sevenlerin ara ara yeniden izlediği bir film oldu. Bu sevgi, hep başka bir soruyu da beraberinde getirdi; “Devam filmi olmayacak mı?” İşte bu sorunun cevabı yıllar sonra geldi, Evdeki Düşman geri dönüyor!

Esther’de her zaman bir sorun vardı!

2020 sonunda filmin çekileceği duyurulmuştu. Temmuz ayında filmin çekildiği ve kurguda olduğu haberleriyle hayranları sevinmişti. Ne zaman yayınlanacağına dair bir açıklama gelmezken, devam filminde de Isabelle Fuhrman‘ın olacağı haberi, herkesi çok mutlu etmişti. Ancak ne zaman yayınlanacağını bilmemek insanların daha çok merak etmesine neden oldu. Yayınlanan resmi posterde, Esther’in arkasının dönük bir hali vardı ve poster dahi ürkütücüydü: Esther’de her zaman bir sorun vardı!

Daha eskiye gidiyoruz!

Estonya’da bir psikiyatri kliniğinde yatan Leena Klammer, uzun süredir kaçmayı planlar. Sonunda amacına ulaşan Leena, varlıklı bir ailenin kızı rolüne bürünerek Amerika’ya seyahat eder. Ancak Leena’nın artık “Esther” olduğu yeni hayatında planlamadığı durumlar vardır. Bir anne, çocuklarını korumak için Esther’in karşısına dikilecektir.

Sanki 13 yıl önceki Esther…

CGI teknolojisi kullanılmadan çekilen filmde yapılan makyajlar oldukça etkileyici. Karakter 13 yıl yaşlanmasına rağmen sanki ilk filmdeki Esther. Bu da yapımcıların çıkardığı harika işi ortaya koyuyor. Büyük heyecan yaratan filmin Fragmanı izlendiğinde dahi ne kadar gerilimli bir film olacağı anlaşılıyor.

Peki, Evdeki Düşman: Başlangıç ne zaman çıkıyor?

Tüm hayranlarının merakla beklediği çıkış tarihi geldi çattı. 9 Eylül’de sinemalarda olacak olan film, büyük merak uyandırıyor. Hayranlarının büyük bir heyecanla 9 Eylül’ü beklediğini biliyoruz. Ne diyelim,

Esther’de her zaman bir sorun vardı!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam