7. koğuştaki mucize

Netflix’ten 7. Koğuştaki Mucize Sürprizi!

Suna Simge Çakmak

1997 yılında kurulan ve günümüze kadar süregelen dizi ve film içerik platformu Netflix‘ten Mart ayı takvimi geldi. Binlerce insanın izlediği ve oldukça beğenilen Türk filmi “7. Koğuştaki Mucize”, Netflix’in Mart ayı takviminde yer aldı.

“7. Koğuştaki Mucize”, geçtiğimiz sene en çok konuşulan filmlerden biriydi. Çok dikkat çeken filmi Netflix’te, Mart ayında izleyebileceğiz!

Filmi henüz izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenleri heyecanlandıran bu gelişme sonrasında arama motorlarında yapılan araştırmalar oldukça yoğunlaştı.

Baş rollerini Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya‘nın paylaştığı filmin yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin üstlenmişti. Film, Güney Kore yapımı Miracle in Cell No.7‘den uyarlanmıştı ve 2019 yılında Türkiye’de en çok izlenen film olmuştu…

Ne Zaman Netflix’te?

Yapılan açıklamalara göre 13 Mart’ta Netflix aracılığı ile dijital olarak izleyicisi ile buluşacak olan filmi herkes sabırsızlıkla bekliyor.

Aras Bulut İynemli kimdir?

Bir cips reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay’ın dikkatini çekti…

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrıldı ve deneme çekimlerinde başarılı oldu. Aras Bulut İynemliÖyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen oldu ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverladı. Aynı zamanlarda yeni şarkılar besteledi.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminde baş roldü. Ancak filmde Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmedi.

2013 yılında Çağan Irmak tarafından davet edildi ve Deniz Celiloğlu ile “Tamam mıyız?” adlı filmde başrol oynadı. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu ayakta alkışlandı.

2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol aldı ve herkesin beğenisini kazandı.

Maral: En Güzel Hikâyem, yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği, baş rollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı TV8’in ilk iç yapımlar dizisiydi…

2016-2017 yılları arasında “İçerde” adlı dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte baş rolü paylaştı. Bu dizide Mert Karadağ/Umut Yılmaz karakterlerini canlandırdı.

Şu anda “Çukur” adlı TV dizisinde başrol oyuncusu olan İynemli, 2019 yılında 7. Koğuştaki Mucize filmindeki başarısıyla birçok ödüle de layık görüldü…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam