Zeynep Bastık

Zeynep Bastık’tan Albüm Habercisi Tekli: Bana Sorma

Ayşe Aslıhan

Türk pop müziğinin star ismi Zeynep Bastık, bir yıldır üzerinde çalıştığı ve Mayıs ayında çıkacak ilk albümü ZeynoDisco‘nun habercisi olan çalışması Bana Sorma‘yı müzikseverlerin beğenisine sundu. “Bana Sorma” şimdi tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Son zamanlarda “Kendi Yolumuzda” isimli kadınlar gününe özel yayınladığı şarkısı ve klibiyle gündeme gelen Bastık, yeni şarkısını sevenlerinin beğenisine sundu. Sözü Zeynep Bastık, müziği Zeynep Bastık ve Serhat Şensesli‘ye ait şarkının aranjesi de Serhat Şensesli imzası taşımakta.

Zeynep Bastık, Mayıs ayında yayınlamayı planladığı yeni albümü “ZeynoDisco” için “Tüm kalbimizle ürettiğimiz ve baştan sona dans edeceğimiz bir albüm oldu. Paylaşmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Ayrıca sanatçı, şahsi ve resmi Instagram hesabından şarkı için yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“#Zeynodisco bu gece 00:00’da hayatına “Bana Sorma”yla başlıyor.. Tüm albüm sürecinde çeşit çeşit Zeynep göreceksiniz.. Şimdi eğlenceli bir giriş yapıyoruz, her klip ayrı bir ruh hali, ayrı duygular. Tüm bu hallerle çılgın gibi dans etmek mümkün mü, bence mümkün!! ?? Bu şarkı gibi büyük kısmını @serhatsensesli ile yazıp bestelediğimiz şarkıların tümünü size emanet edeceğim 21 Mayıs’ı iple çekiyorum ⚡️ Ama önce “Bana Sorma” ? Klip ise yarın saat 13:00’de yayında!

Zeynep Bastık – “Bana Sorma” Hypers Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarunda ve klibi Zeynep Bastık YouTube kanalında yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam