Melek Mosso Haluk Levent

Melek Mosso ve Haluk Levent’ten 23 Nisan Sürprizi: “Zülüf”

Ayşe Aslıhan

Son yılların en güçlü ve en popüler kadın sanatçısı Melek Mosso, son üçlemesi “Sonrası Kalır” ile adından oldukça söz ettirmişti. Haluk Levent ise, hepinizin bildiği gibi, 90’lı yıllardan beri müzik listelerimizin top 10 listesinde daima yer alan muhteşem bir sanatçı… Bu ikili yan yana gelir, bir de üstüne bir Neşet Ertaş türküsü söylerse, ne olur, hiç düşündünüz mü? Evet, yapmışlar! “Zülüf“, Haluk Levent & Melek Mosso’nun, Pasaj Müzik & Garaj Müzik etiketiyle yayınlanan “Vasiyet” albümünde yer alıyor. Albüm, şimdi, 23 Nisan’da, en büyük bayramda, tüm dijital müzik platformlarında.

Melek Mosso ve Haluk Levent‘in uzun süredir üzerinde çalıştıkları proje, “Vasiyet” isimli albüm, tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı. Albümün en özel parçalarından biri olan “Zülüf” ise 4k çözünürlükteki klibiyle netd YouTube kanalında dinleyenlerin beğenisine sunuldu.

Melek Mosso ve Haluk Levent’in, muhteşem iki sesin yan yana gelişiyle okunan “Zülüf” için siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Zülüf dökülmüş yüze aman
Kaşlar yakışmış göze aman aman
Usandım bu canımdan aman aman
Derdimden geze geze, usandım bu canımdan aman aman
Derdimden geze geze, bu ellerde gez gayri aman
Kâtip ol da yaz gayri aman aman
Bir kazma al, bir kürek aman aman
Mezarımı kaz gayrı
Bir kazma al, bir kürek aman aman
Mezarımı kaz gayrı

Kaz gayrı…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam