blu tv dizileri

Blu TV’de Mutlaka İzlemeniz Gereken 5 Yerli Dizi

Aygün Akdağ

Ülkemizde Netflix’ten sonra en çok tercih edilen platform: Blu TV. Kendisine özel çekilen dizileri ve filmleriyle de dikkat çeken Blu TV’de izleyebileceğiniz, en çok beğenilen Türk dizilerini sizler için listeledik.

Keyifli seyirler!

Sıfır Bir Adana

Baş rollerinde Cihangir Ceyhan, Özgür Memiç ve Savaş Satış’ın olduğu dizi, “bir zamanlar Adana” ilimizde yaşanan olayları ele alıyor. Dizinin ilk sezonları, resmi Sıfır Bir YouTube kanalından yayınlanırken; Blu TV, diziyi satın alıp kendi platformlarında yayınlamaya başladı.

Masum

masum

Büyük oyuncu kadrosu ile izleyicilerin karşısına çıkan Masum’un baş rollerinde Ali Atay, Okan Yalabık, Tülin Özen ve Haluk Bilginer bulunuyor. Dizinin konusu ise şöyle; emekli Cevdet ve eşi şehirden uzak kırsal alanda huzurlu yıllar geçirmeyi istiyorlar fakat küçük oğullarından gelen bir haberle huzurları bozuluyor ve eskiden polis olan Cevdet’in tekrardan işe koyulması gerekiyor…

7 Yüz

7YÜZ, zengin oyuncu kadrosunda; Tilbe Saran, Genco Erkal, Cem Davran, Melisa Sözen, Damla Sönmez ve Belçim Bilgin gibi oyuncuları barındırıyor. Birbirinden farklı 7 hikayeden oluşan dizide, karakterler en karanlık taraflarıyla yüzleşiyor. Esas soru ise şu: bu yüzleriyle tanıştıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi eski normal hayatlarını sürdürebilecekler mi? “Yerli Black Mirror” benzetmeleri yapılan dizi ilk çıktığı andan beri izlenmesi yüksek bir seyir izliyor.

Aynen Aynen

blu tv

Kadın-erkek ilişkilerini mizahi olduğu kadar gerçekçi bir dille anlatan dizi, Emir ve Nil’in eğlenceli ilişki serüvenini ekrana getiriyor. Nil ve Emir’in hem ilişkide karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında kahkaha dolu anlar yaşıyoruz. Yapımcılığını Games Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Benim Varoş Hikayem belgeseliyle büyük ses getiren Yunus Ozan Korkut’un oturduğu Aynen Aynen, Blu TV’de en çok izlenenler listesinde üst sıralarda. Bu dizi biraz da Demet Evgar’ın baş rol oynadığı dizi olan Bir Kadın Bir Erkek dizisine benzetiliyor.

Bartu Ben

Masum, Binbir Gece, Jet Sosyete, Yalan Dünya gibi izlenme rekorları kırmış dizilerden, Büyük Ev Abluka isimli müzik grubundan ve Çoğunluk, Kelebekler gibi ülkemizin sinema hafızasına kazınmış filmlerden tanıdığımız Bartu Küçükçağlayan, Bartu Ben’de bu kez karşımıza hem oyuncu, hem de senarist olarak çıkıyor. Bartu Ben; bir az ünlünün, az daha ünlü olma hikayesini anlatıyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam