Amirim Geliyor: Yeni Teaser Yayında!

Onur Şafak Yücel

Efsane dizi Behzat Ç. yakında…

2010 yılında yayın hayatına başlayan Behzat Ç. yayınlandığı dönemde oldukça beğenildi. Ancak dizinin asıl çıkışı, final yaptıktan sonra oldu. Bu çıkışla büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. İnsanlar sosyal medyada oldukça güzel yorumlarla destek oldu. Ayrıca zamanla dizi hayranlarının, dizinin yeniden çekilmesine yönelik yorumlarına kayıtsız kalamayan yapımcılar tekrar sete indi.

Tekrar buluşma kısa sürdü.

2019 yılında tekrar başlayan dizi, hayranlarının büyük oranda takdirini kazandı. Ancak oyuncuların devam etmeme isteği ve yapımcılarla anlaşılamaması dizinin tek sezonda kalmasına neden oldu. Dizi hayranları büyük hayal kırıklığıyla, sevdikleri diziye doyamadan veda etmiş oldu.

Erdal Beşikçioğlu müjdeyi verdi!

Bir eğlence çıkışı sonrası magazincilerin sorularını yanıtlayan Beşikçioğlu, bilerek ya da bilmeyerek, müjdeyi verdi. Behzat Ç. Ekibi olarak sete indiklerini söyledi ve ekledi; Yakında görüşürüz.

Sosyal medya yıkıldı.

Bu haberin ardından sosyal medyada yapılan yorumlar heyecan doluydu. Ancak insanlar Behzat Ç.’nin yeni sezonunu merakla beklediğini söylüyor ve bir an önce gelmesi için temennide bulunuyordu.

İlk Teaser!

Tüm bu olaylar olurken, BluTv bir teaser yayınladı ve Erdal Beşikçioğlu’nu, deri ceketiyle beraber az da olsa görme şansımız oldu. Behzat Ç. Dönüyordu…

İkinci Teaser!

Behzat Ç. hayranları artık iyiden iyiye kendilerini mutlu hissettiler ve geri sayım başladı. Tarih yoktu ancak yaklaşan bir şey vardı; Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi! Derken, hayranlar ikinci teaserle iyice coştu.

Ve Üçüncü Teaser Yayında!

Artık her şey hazırdı, çekimler bitmişti. Bu durum herkesi daha da heyecanlandırdı. Hayranların meraklı ve heyecanlı bekleyişinin sonu mutluydu. Ancak sürprizler bitmemişti. Üçüncü teaserle beklediklerine değeceğini anlatıyorlardı.

Yayın tarihi belli olmasa da çok yakında olacağı kesin. Ne diyelim; özlemiştik amirim, iyi ki dönüyorsunuz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam