Ayçin Asan

Ayçin Asan’dan Yepyeni Bir Şarkı: Eğlen Ruhum

Ayşe Aslıhan

Son yılların en güçlü seslerinden ve en popüler kadın sanatçılarından biri olan Ayçin Asan, Oğuzhan Uğur imzalı yepyeni şarkısı Eğlen Ruhum’u müzikseverlerin beğenisine sundu!

Evet Ne Söylüyoduk adıyla tanıyıp, yıllardır severek dinlediğimiz ve güçlü sesiyle öne çıkan Ayçin Asan, yeni teklisi “Eğlen Ruhum” ile gündemde. Şarkının sözü müziği ise çok yönlü sanatçı Oğuzhan Uğur’a ait!

Ayçin Asan, şarkıyı kendi kanalından yayınlarken, iliştirdiği not ile dinleyicilerine ve emeği geçenlere içten bir mesaj bıraktı.

“Canım balım Oğuzhan Uğur’un kalbinden ve kaleminden çıktı. Biz de “Eğlen Ruhum” için kocaman bir ekiple yola çıktık. Desteğini her daim hissettiren iki gözümün çiçeklerine… Gökhan Mandır ve Hakan Ünalan’ın çektiği klipte emeklerini ve ruhlarını ortaya koyan, her anımda bana destek olan herkese milyon milyarlarca teşekkürlerimle… Yani uzun süren mesailer sonucunda Eğlen Ruhum artık sizlere emanet!”

Ayçin AsanEğlen Ruhum tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Aşk dediğin bir psikoloji, kafada biter unut geçmişi,
Unutamazsan bak o çok acı bi’ şey,
Yan ama tütme!
Diren ruhum…

Yalnız geldik yalnız gidiyoruz, bi’ çaba, bi umut hep tırmalıyoruz,
İşin sonu toprak anlamıyoruz, tipini boşver! Güzel mi ruhu?
El elden üstündür derler, elinin üstüne bir el beklerler,
Geleni de aldatır itelerler, kimse doymaz
Sen doy ruhum!

Melek ol, tüy döküyon derler,
En iyisini yapsan da ezerler,
Hiç susmaz bu … salla onları
Eğlen ruhum of!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam