elvis

Karma’dan Vizyondakiler: Haftanın Filmleri

Aygün Akdağ

Türkiye’de sinema salonlarında bu hafta vizyona giren filmleri listeliyoruz! En çok beklenen filmler, bu yazımızla sizlerle buluşuyor. İkisi yerli, beşi yabancı olan filmlerde komedi, korku ve dram var. Ünlü yönetmenler ve ünlü oyuncuların var olduğu filmlere gelin birlikte bakalım.

Elvis

Romeo Juliet ve Muhteşem Gatsby filmlerinin yönetmeni Baz Luhrmann’ın yönetmenliğini yaptığı Elvis, müziğin efsane ismi Elvis Presley’nin hayatını konu ediniyor. Austin Butler’ın Elvis Presley’e can vereceği filmde, Tom Hanks ve Olivia Dejonge gibi ünlü isimler de rol alıyor. Presley ve menajeri Albay Tom Parker’ın arasındaki karmaşık ilişkinin dinamiğini gözler önüne seren film, Elvis Presley’in müziğinin gelişimini ve nasıl bir ikona dönüştüğünü anlatıyor.

Siyah Telefon

Siyah Telefon filmi, çocukları hedef alan bir seri katilden bahsediyor. Katilin ses geçirmez bir bodrumda tutulan 13 yaşndaki Finney’nin, odada yer alan ve bağlantısı bulunmayan siyah telefon aracılığıyla katilin önceki mağdurlarıyla iletişime geçmesi sonrası yaşananları konu ediyor.

Yumrukları Gevşetmek

Kira Kovalenko yönetmenliğinde vizyona girecek dram filmi Yumrukları Gevşetmek’ten bahsedelim! Kuzey Osetya’daki eski bir maden kasabasında yaşayan genç bir kadının reddettiği, ancak bir o kadar da sevdiği ailesini görüyoruz. Genç kadın, ailenin hakimiyetinden kaçmak için mücadele ediyor.

Şeytanın Laneti

Gece boyuncu beş kişilik aile, hayal edemeyecekleri olaylarla karşı karşıya kalır. Ailenin komşularının kılığına giren şeytani varlık, gece boyu aileye bir dizi terör yaşatır. Ancak ailenin başına gelenler sadece başlangıçtır.

Gizemli Köy

Seyahate çıkan Ceyda ve Murat çiftinin, binmeleri gereken treni kaçırdıktan sonra yollarının düştüğü bir kyde başlarından geçenleri anlatıyor.

Çılgın Kuşlar 

lkbaharda Fernville’de orman hayvanları arasında bir gelenek hâline gelmiş olan şarkı yarışmasını konu ediniyor. Fernville’de ilkbahar mevsimi ve bu, tüm çizgili ve türlerdeki orman hayvanlarının şarkı söyleme becerilerini göstermeye başladığı yıllık yetenek şovu zamanıdır.

Sünnet Çocuğu

aydemir akbaş

filmleri

Komedi tutkunlarını sinemaya çekecek Sünnet Çocuğu, Aydemir Akbaş, Mehmet Çepiç, Tuğba Daşdan ve Özgür Aksoy oyuncu kadrosuyla vizyona giriyor. Film, at yarışı ve kumar sebebiyle aldığı borçları ödeyemeyen Sami’nin hikâyesini anlatıyor.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam