halloween

Halloween’dan Yeni Klip

gamzeerinc
Jamie Lee Curtis’in başrolünde yer aldığı ve yılın en çok beklenen korku filmi Halloween’dan yeni klip geldi:

1978 yılında başlayan Halloween dehşeti 20 yıl sonra devam ediyor!

Dört masum genci Cadılar Bayramı’nda öldüren maskeli katil Michael Myers’ın geri dönüyor! Halloween filminde, 20 yıl sonra Michael Myers hakkında araştırma yapan bir grup araştırmacı onu hapishanede ziyaret ederler. Cadılar Bayramı’nın yaklaştığı ve herkesin hazırlık yaptığı günlerde, Myers’ın elinden kurtulan ancak onunla hala yüzleşmek isteyen biri vardır: Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) Yıllar boyu azılı katilin hapishaneden kaçıp kendisini bulmasını bekleyen Laurie intikam almak için beklerken, hapishanenin nakil aracı kaza yapar ve beklenen gerçekleşir. Artık Michael Myers’ın onu bulacağından hiç şüphesi kalmayan Lauri Strode’u ve aynı kasabada yaşayan insanları dehşet dolu anlar beklemektedir.

Halloween/ Cadılar Bayramı Hakkında:

Korku ustası John Carpenter ve  sinemada şu anki önde gelen korku üreticisi Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity) ile güçlerini birleştirerek bu filmde yaratıcı danışman olarak çalışmakta ve hizmet vermektedir. Carpenter’ın klasik eserlerinden esinlenen yapımcı, David Gordon Green ve Danny McBride, 1978 tarihli dönüm noktası filmindeki etkinliklerden yeni bir yol izleyen bir öyküyle karşımızda. Nick Castle, Judy Greer, Will Patton, Andi Matichak, Haluk Bilginer, Virginia Gardner, Andi Matichak gibi isimler ise oyuncu kadrosunda yer alıyor.

26 Ekim’de ülkemizde vizyona girecek Halloween’ın gişe beklentisi oldukça yüksek.

Filmin fragmanını hatırlamak isteyenler için:

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam