Göksel ‘in Yeni Şarkısı Canım Yayında!

Mısra Gündem

Göksel ‘in ”Canım” isimli pop müzik türündeki şarkısı video klibi ile beraber tüm platformlarda yayında!

Son olarak ”Haklıydın” isimli teklisiyle adından söz ettiren Göksel, yeni şarkısıyla listelerimizde yerini korumaya devam ediyor.

Göksel – Canım şimdi tüm dijital müzik platformlarında!

Göksel – Canım Şarkı Sözleri

Ne sandın, ne gördün bilmem
Yırtarsan etimden akar kanım
Kusursuz değilim, canım
Neye battın, ne buldun benden
Tutarsan elinden kayar kalbim
Kırılmaz değilim, canım
Biter mi kavgam, sığmayan ne bu böyle içime?
Bilir mi kalbin ki, durulur mu bu sular bende?
Koyu tenli yanık gölgeler
Kopar içimden dans eder
Hazırsan hazırım, canım
Biter mi kavgam, sığmayan ne bu böyle içime?
Bilir mi kalbin ki, durulur mu bu sular bende?
Dokun canım, hisset canım
Dokun canım, hisset varım
Canım

Göksel kimdir?

Göksel Demirpençe 25 Kasım 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü’ndeki eğitimini devam ettirirken profesyonel olarak müzikle ilgilenmeye başlamıştır. 2002-2007 yılları arası Alper Erinç ile evli kalmıştır.

Göksel, 1992 yılından itibaren birçok orkestrada solistlik yaptı. İlk olarak 1995 yılında ünlü müzisyen Onno Tunç’la tanışmasıyla birlikte müzik kariyerinde ilk albümünü yayınladı. Aynı yıl Sezen Aksu’nun orkestrasında vokalist olarak görev aldı.

İlk albümü ”Yollar” Sarp Özdemiroğlu prodüktörlüğünde 1997 yılında yayınlandı. Albüm ağırlıklı olarak sanatçının kendi bestelerinden oluşuyordu. Kendi şarkıları dışında söz ve müzikleri Sezen Aksu ve Onno Tunç’a ait “Kurşuni Renkler” ve “Yakışıklı” adlı iki şarkıyı yorumladı. Albümün ses getiren ilk parçası “Sabır” oldu. Şarkı Göksel’in teatral yorumu ve Yavuz Çetin’in gitar solosuyla beraber, deneysel tatlar içeren video klibi ile de müzikseverlerin beğenisini kazandı. İkinci albümü Körebe Ekim 2001’de piyasaya çıktı. Bu albümde yer alan “Depresyondayım” şarkısını büyük bir kitle çok sevdi. Körebe albümü aynı zamanda Göksel ve Alper Erinç‘in müzikal birlikteliklerinin başlangıcı oldu. Ayrıca şarkıcı aslında neşeli biri olduğunu ancak şarkılarını hüzünlü zamanlarda yazdığını söylemiştir.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam