The Batman - Robert Pattinson

Robert Pattinson’lı The Batman’den Fragman Geldi!

Ayşe Aslıhan

Matt Reeves‘in yönetmen koltuğuna oturduğu Robert Pattinson‘ın Batman karakterine hayat verdiği The Batman filminden ilk fragman yayınlandı. Ayrıca filme dair yeni kareler de paylaşıldı!

Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis ve Peter Sarsgaard gibi isimleri bir araya getiren film, 1 Ekim 2021’de vizyona girecek. The BatmanBruce Wayne’in Batman olarak ikinci yılına odaklanıyor. Filmde Catwoman’ı Zoë Kravitz, Batman çizgiromanlarının en önemli kötü karakterleri arasında yer alan The Riddler’ı Paul Dano, bir diğer ikonik kötü karakter olan Penguin’i Colin Farrell, Komiser Gordon’ı Jeffrey Wright, Alfred’i Andy Serkis, Carmine Falcone’u ise John Turturro canlandırıyor.

The Batman, Bruce Wayne’in Batman olarak ikinci yılına odaklanıyor ve başrolde Robert Pattinson yer alıyor.

Warner Bros’un yeni fotoğraflar paylaştığı The Batman, daha önce birçok kez çekilmişti. Aslında kendisi, çok sevilen, 90’lı ve 80’li yıllarda hemen hemen bütün çocukların hayran kaldığı, güçlü ve merhametli bir çizgiroman karakteri… Daha evvel, bambaşka ünlü isimler Batman karakterine hayat vermişti. Fakat yakışıklı oyuncu Robert Pattinson‘ın başrol oynadığı The Batman filmi, henüz perdelerde seyredilmeden adından çokça söz ettirmeye başlamıştı bile.

Efsane filmin, olağan şartlar altında 1 Ekim 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.

Ve Robert Pattinson’lı The Batman’in efsanevi fragmanı!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam