Jennifer Anniston ve Brad Pitt

Brad Pitt ve Jennifer Aniston 19 Yıl Sonra Bir Arada!

Ayşe Aslıhan

Son dönemlerde barışacakları iddiaları ile magazin gündeminde yer alan eski eşler Brad Pitt ile Jennifer Aniston, yıllar sonra bir ilke imza atıyor. İkili, Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler (Fast Times At Ridgemont High) filminin okuma provalarında birlikte olacak!

Dünyaca ünlü isimler Covid-19 salgınına karşı farkındalık yaratmak ve hastalığa dikkat çekmek için çeşitli çalışmalarda yer alıyor. Bu projelerden biri de Jennifer Aniston ve Brad Pitt‘i bir araya getiriyor.

Son dönemlerde Amerika basınında sık sık barışacakları yönündeki iddialar ile gündeme gelen Pitt ve Aniston, yıllar sonra ilk kez bir projede yer alacak.

1983 yapımı Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler (Fast Times At Ridgemont High) filmde; Jennifer Aniston, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Dane Cook ve Sean Penn gibi isimlerin okuma yapacağı duyurulmuştu. Daha sonra kadroya Brad Pitt ve Jimmy Kimmel‘ın da dahil olduğu açıklandı.

Böylelikle Brad Pitt ile Jennifer Aniston, 2001 yılından sonra ilk defa bir projede yer alacak.

2001 yılında hangi projede beraber olduklarını hatırlamayan var mı?

Elbette Friends!

Ne olmuştu?

1998 yılında aşk yaşamaya başlayan ikili, 2000’de evlendikten sonra 2005 yılında yollarını ayırdı. O dönemlerde Pitt ile Aniston‘un boşanmasında gerekçe olarak, Pitt‘in Aniston‘u Angelina Jolie ile aldatma iddiaları gündeme geldi… Ayrılıktan kısa bir süre sonra Brad Pitt ile Mr. and Mrs. Smith filminde birlikte rol aldığı Angelina Jolie‘nin aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. Dört yıl önce ayrılan Jolie ile Pitt, geçtiğimiz yıl resmi olarak boşanmıştı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam