Billie Eilish & Rosalia

Billie Eilish ve Rosalia Bir Arada: Lo Vas A Olvidar

Ayşe Aslıhan

Billie Eilish ile İspanyol şarkıcı Rosalia ile uzun zamandır beklenen şarkılarını nihayet yayınladılar: “Lo Vas a Olvidar” tüm dijital müzik platformlarında dinleyicisyle buluştu!

Lo Vas a Olvidar” yani “Onu Unutacaksınız” isimli şarkı, HBO’nun hit dizisi “Euphoria” nın “İkinci Bölüm: Jules” filminin bir parçası da olacak. Ünlü sanatçılar Eilish ve Rosalia, oldukça heyecanlılar.

Karamsar bir tınısı olan şarkı, Eilish‘in geçen yıl Grammy Ödüllerini süpüren ilk albümü “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” adlı düşük anahtar şarkıları dizisine de oldukça uygun.

Ayrıca Eilish, şarkının videosunu paylaştığı bir Instagram gönderisi de yayınladı.
“Sizler bunu bekliyordunuz!”

Rosalia ise Nisan ayında Apple Radio ile yaptığı röportajda uzun süredir devam eden şarkı hakkında konuşmuştu.

“Bu son iki hafta boyunca Billie Eilish ile şarkımızı bitirmeye çalıştık. Sanırım yakında yayınlanacak. Düzenlemeler henüz bitti. Prodüksiyonun, ses tasarımının neredeyse bitmek üzere olduğunu hissediyorum; bu yüzden sadece Billie’nin vokalleri göndermesine ve bana eklemek istedikleri fikirleri göndermelerine ihtiyacım var. Biz buradayız!”

Eilish, “Everything I Wanted”ı, kardeşi / iş arkadaşı Finneas ile Ocak ayında Grammy Ödüllerini süpürmeden kısa bir süre önce yayınlamıştı ve ardından aynı adlı James Bond filminin hala yayınlanmayan tema şarkısı “No Time to Die” gelmişti.

Eilish ve Rosalia, 2019’da Variety’nin Yılın Hit yapımcısı olarak da seçilmişlerdi.

Billie Eilish & Rosalia – Lo Vas A Olvidar yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam