adamlar

Adamlar’dan Yeni Albüm!

Ceren Çetinoz

Adamlar’dan yeni ve beklenen albüm “Harekete kimse mâni olamaz. Part II” geldi.

Yeni albüm Sony Music Türkiye işbirliği ile tüm platformlarda, “Hayret” şarkısının klibi ise Adamlar YouTube kanalında yayınlandı.

Albümde söz ve müzikleri Tolga Akdoğan’a ait olan şarkıların düzenlemesinde yine Tolga Akdoğan ile Emre Malikler imzası var.

Albümden klip çekilen ilk şarkı “Hayret”

EP’nin çıkış şarkısı “Hayret” için oluşturulan klipte, son aylarda adından sıkça bahsettiren yapay zeka ile görsel oluşturma teknolojilerinden yararlanıldı. Klipte 4 ayrı yapay zeka uygulaması vardı. Geleneksel post prodüksiyon yöntemleri de vardı elbette… Videonun yönetmeni New York’ta yönetmenliğe başladıktan sonra İstanbul’a dönen Cem Adıyaman oldu.

Adamlar’dan yeni albümün sevilen şarkısı, “Hayret” klibi: 

Hayret Şarkı Sözü:

Git hararet
Gel sükunet
Hayret

Dön dolaş, bitmiyor telaş, ve eskiyen yeni
Anlamdan uzak kalmaktan koru kendini
Tepeler aşar da yenisi gelir
Yarının akıbeti dünden bellidir

Hayret
Ha gayret
Hayret

Taş olsan da baş olsan da akıp gitmekte
Katların üstünde kat meşk edilmekte
Eyvahlardan ohlara çark-ı felekler
Cehalete sükunet dostlara buketlerle

Hayret
Ha gayret
Hayret
Ha gayret

Git hararet
Gel sükunet
Ha gayret
Hayret

Adamlar:

İlk olarak Tolga Akdoğan “Adamlar” adıyla yan proje gibi müzik üretimine başladı. Ardından kariyerine bu isimde devam etme kararı aldı. Şarkıları albümde toplama fikriyle albüm süreci başladı.  Kadro Tolga Akdoğan, Berkan Tilavel, Burak Gübgörmüş, Gürhan Öğütücü ve sonradan gelen Burak Irmak ile tamamlandı. Eylül 2014’te ilk albümleri Eski Dostum TanklaGelmiş’i yayınladılar. Tarz olarak eğlenceli sözlere ve müziğe sahip bu albüm, turneyle birlikte fazlaca ilgi gördü.  Ekim 2016 yılında ikinci albümleri olan Rüyalarda Buruşmuşuz piyasaya sürüldü. Ağustos 2018’de “Hikaye” teklisi klibiyle birlikte yayımlandı. 12 Nisan 2019 tarihinde bu şarkının da yer aldığı üçüncü albümleri Dünya Günlükleri yayımlandı.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam