Coachella 2019

Coachella 2019’un Yıldızları Belli Oldu

Ayşe Aslıhan

ABD’de yılın en büyük açık hava festivali olarak düzenlenen, hem dünyadan hem de Türkiye’den pek çok ünlünün katıldığı Coachella Müzik ve Sanat Festivali’nde bu yıl konser verecek yıldız isimler açıklandı.

Arka arkaya iki hafta şeklinde, 12-14 Nisan ve 19-21 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan festivalde Childish Gambino, Ariana Grande ve Tame Impala sahne alacak.

Coachella 2019

Biletleri Cuma günü satışa çıkacak olan festivalde ayrıca alt gruplar ve sanatçılar olarak Janelle Monae, Solange, Khalid, the 1975, DJ Snake, Diplo, Anderson Paak, Kid Cudi, Weezer, Aphex Twin, Zedd, Bad Bunny, J Balvin, Billie Eilish, Chvrches, Bassnectar, Dillon Francis, YG ve Kacey Musgraves gibi isimler de sahnede yer alacak.

Geçen yıl 150’den fazla sanatçının sahne aldığı festivalin yıldız isimleri Beyonce, Eminem, The Weeknd, Cardi B ve SZA olmuştu.

Coachella 2019

Coachella Müzik ve Sanat Festivali, ABD’nin Coachella Vadisi’nde düzenleniyor ve yılın en büyük açık hava festivalleri arasında yer alıyor.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam