Akustik performans

BAU & Karma Türkiye İşbirliğiyle Düzenlenen Akustik Performans Yarışmasında Oylama Zamanı!

Ayşe Aslıhan

“Sen De Müziğini Paylaş” sloganıyla düzenlediğimiz Akustik Performans Yarışması’nın ikincisinde başvuru süreci sona erdi. Yarışmada ilk aşamada 480 kişiden jüri tarafından 30 kişi seçildi. İkinci aşamada ise; seçilmiş 30 kişi arasından 5 yetenekli dostumuz, internet sitesindeki oylamayla beraber jüri oylamasıyla seçilecek.

Karma Türkiye ve BAU ortaklığıyla düzenlenen Akustik Performans Yarışması başvuruları 11 Kasım’da sona erdi. Müzikal yetenekleri olan amatör kişi veya gruplar, seslerini duyurma fırsatı buldu.

30 yarışmacı birinci oylama periyodunda!

Jüri oylamasıyla başvuru sürecinde bize ulaşan 480 müzisyen arasından 30 arkadaşımız, bugün ilk oylama aşamasında. Halk oylaması, https://www.akustikperformans.com/ web sitesinde 29 Kasım’a kadar açık!

Büyük heyecanla gerçekleşen oylamadan ilk 5’e çıkmaya hak kazanan yarışmacılar, BAU Radyo ve Karma Türkiye tarafından profesyonel akustik performans çekimlerine davet edilecekler. İkinci oylamada ise profesyonel olarak çekilen 5 Akustik Performans içinden halk oylaması ve jüri oylarıyla birinci belirlenecek. Birinci seçilen kişiye bir single ve bir profesyonel video klip çekilecek. Müzik kariyeri ve tecrübesi için dönüm noktası niteliğinde olan çalışmalar haricinde birinci; aynı zamanda PiCemiyeti After Değil Affet Parti’de sahneye çıkma fırsatı yakalayacak.

Oylayan ve oylananlar kim?

Yarışmanın jürisinde Dokuz Sekiz Müzik Yapımcısı Ahmet Çelenk, müzisyen Burcu Tatlıses ve Veys Çolak, BAU Jazz Direktörü Yeşim Pekiner, BAU Polotenik Koro Şefi Emre Yüksel, Karma Türkiye Kurucusu Reha Özcan, BAU Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Polat, BAU Danışmanı Mehmet Güler ve BAU İdea Direktörü Aslıhan Umar bulunuyor.

İkinci aşamada oylanmaya hak kazanan 30 isim ise şöyle; Anıl Akaroğlu & Eslem Kaya, Arev Parmaksızoğlu, Batuhan Balcı, Buket Zeynep Altuntaş, Burçin Ergün, Didem Mineyl, Dila Kaya, Ecem Özpekmekci, Ege Özküçük, Emre Sancar, Enes Akdeniz, Galip Emrecan Molla, İremnur Kaya & Mert Kısan, Kerem Dayanıklı, Lara Danacıoğlu, Lara Elmaoğlu, Mahsun Güneş, Nilay Çiğdem, Nur İnce, Nuri Kara, Onur Boduroğulları, Ömer Kaya, Pınar Atasoy, Renas Onat, Simay Küçük, Sinem Pekpostalcı, Tuğba Gül, Tunay Kalmış, Umut Can Çopur ve Yusuf Angın.

Neler olmuştu?

Geçen yıl tarafımıza gönderilen videolardan bazıları, %40 jüri kararı %60 halk oylamasıyla elendi ve yine 5 isim belirlendi. Ardından bu beş isim için BAU Beşiktaş Kampüsü’nde Karma Türkiye ve BAU Radyo desteğiyle akustik performans videolar çekildi. 5 isim tekrar halk oylamasına sunuldu ve 41.221 oylama sonucunda kazanan isim muhteşem performansıyla Yusuf Kip oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=lpurEua0dew

Siz de en beğendiğiniz müzisyenin şarkısını oylayın, müzik kariyerinin ilk adımında birinci olmasına destek olun!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam