vis a vis

Vis a Vis’den Bayram Sürprizi: 5. Sezon Geldi!

Suna Simge Çakmak

Başlangıçta İspanyolca olarak Vis A Vis olarak adlandırılan Locked Up, Globomedia tarafından ilk olarak İspanyol Ağı Antena 3 ve daha sonra Fox İspanya için üretilen bir İspanyol drama televizyon dizisi… İlk bölümü 20 Nisan 2015’te, son bölümü ise 4 Şubat 2019 yayınlanan dizi toplamda 4 sezon ve 40 bölüm çekildi… İzleyenlerinin merakla beklediği sezon ise bugün geldi! Yeni başlayan 5. Sezon, tam 11 bölümden oluşuyor.

Peki bu dizinin konusu ne?

Vis a Vis, erkek arkadaşına olan bağlılığı sonucu kendisini bilmediği bir dünyanın içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

Naif bir kadın olan Macerena Ferreiro’nun patronuna aşık olması, genç kadının hayatının alt üst olmasına neden olur. Onun adama olan bu bağlılığı, Macerena’nın kendisini demir parmaklıklar ardında bulmasına neden olur. Sevdiği adam tarafından zimmetine para geçirmesi için kandırılan kadın, çok geçmeden yakalanarak Cruz del Sur hapishanesine gönderilir. 7 yıl hapis cezası alan Macarena, dahil olduğu bu acımasız dünyada hayatta kalmak için zorlu bir mücadele verir.

Bizleri yeni sezonda neler bekliyor?

5. sezonda, erkek arkadaşı tarafından zimmetine para geçirmesi için kandırılan ve hapse giren naif genç bir kadının, bu acımasız garip dünyada hayatta kalmayı bir an önce öğrenmesi gerekiyor! Bu sezonda ayrıca, yeni karakterler de göreceğiz. Cruz Del Norte‘den Şişman Goya‘nın da içinde bulunduğu karakterler şu şekilde; La Flaca ve Hacker lakaplı Triana yayımlanan fragmanda yer alan isimler oldular.

İzlemeye hazırsanız, Vis A Vis 5. sezon yayında!

https://www.youtube.com/watch?v=uVLjuyK02i8

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam