Ratched Dizisi Detayları Netflix Tarafından Paylaşıldı

Aygün Akdağ

Netflix, Sarah Paulson’un başrolünde oynadığı RATCHED dizisi detatylarını duyurdu. American Horror Stroy’nin yaratıcısı olan Ryan Murphy’in yeni dizisi Eylül 3. hafta yayında!

Netflix’in yeni dizisinin konusu ise ilgi çekici. Ryan Murphy ve Ian Brennan‘ın yeni dizisi Ratched, bir akıl hastanesi hemşiresi olan Mildred Ratched‘in hemşirelikten tam teşekküllü bir canavara dönüşümünü işliyor.

1947’de Mildred, insan zihninde yeni ve rahatsız edici deneylerin başladığı önde gelen bir psikiyatri hastanesinde iş aramak için Kuzey Kaliforniya’ya gider. Mildred kendini özel bir hemşirenin ne olması gerektiği konusunda mükemmel bir görüntü olarak sunar. Ancak işler ilerleyip zihinsel sağlık sistemine ve içindeki kişilere sızmaya başlar. Mildred’in şık dış görünüşünün arkasındaki derin karanlık ve canavarlığın doğuştan değil, sonradan edinilen bir özellik olduğu ortaya çıkar.

Ratched Eylül 2020’de Netflix‘te yayında!

Oyuncu kadrosu oldukça dolu! Sarah Paulson (Mildred Ratched), Cynthia Nixon (Gwendolyn Briggs), Judy Davis (Nurse Betsy Bucket), Sharon Stone (Lenore Osgood), Jon Jon Briones (Dr. Richard Hanover) Finn Wittrock (Edmund Tolleson). Charlie Carver (Huck), Alice Englert (Dolly), Amanda Plummer (Louise) Corey Stoll (Charles Wainwright) gibi isimler yapımda yer alıyor.
Dizinin yürütücü yapımcılar ise Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas ve Tim Minear.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam