gibi

31 Aralık Müjdeleri: Leyla ile Mecnun ve Gibi!

Ayşe Aslıhan

31 Aralık’ta, yani yılın son gününde; Exxen adeta vurgun yapıyor. Yıllardır izleyicisini ekran başına kilitleyen Leyla ile Mecnun dönüyor. Ayrıca Feyyaz Yiğit’in son zamanlara damgasını vuran yapımı Gibi, yeni sezonuyla geliyor!

O bir efsane: Leyla ile Mecnun

Leyla ile Mecnun, Eflatun Film tarafından yapılıp 2011-2013 yılları arasında TRT 1’de önce 3 sezon olarak yayına girdi. 2021 yılından itibaren ise dijital içerik platformu olan Exxen‘de yayınlanmaya devam etti. Dizi, absürt komedi türünde, efsane bir yapım.

Dizi 51. bölümden itibaren bir rekor kırdı. Her hafta yayınlandığı gün ve saat içerisinde Twitter üzerinden açılan sohbet konuları ile dünyanın en çok konuşulan konuları listesine girmişti.

Leyla ile Mecnun, uzun bir aradan sonra Exxen platformunda tam kadroyla yeniden başladı. İlk sezonunu da geçtiğimiz aylarda tamamladı. Yeni sezon, ilk bölümüyle 31 Aralık’ta dönüyor. Dizinin yeni sezonundan bir fragman da yayınlandı.

Gerçekten çok yakında: Gibi

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan, yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı, yönetmenliğini Ömer Sinir’in yaptığı yapım, gerçekten çok yakında yayına giriyor. Senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yaptığı Gibi geliyor! Başrollerini Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın paylaştığı dizi 2. sezonuyla hayranlarıyla buluşacak.

Talihsizliklerin, tuhaf olayların ve çaresizliklerin cisimleşmiş hali #Gibi, yeni sezonun ilk bölümüyle müthiş yakın bir tarihte 31 Aralık’ta!

Peki siz özellikle hangi dizilerin yeni sezonunu heyecanla bekliyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam