Andrew Garfield yeniden Spider-Man olmak istiyor!

Cansu Özer

Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home’dan sonraki filmlerinde Spider-Man olarak geri dönmeye kesinlikle açık olduğunu söyledi.

andrew garfield

2012’de, Sam Raimi’nin çekilememiş Spider-Man 4’ünün ardından Garfield, Marc Webb’in The Amazing Spider-Man’i aracılığıyla yeni Spider-Man olarak yer almıştı. Bu film hayranları ve eleştirmenleri memnun etmişti. Ancak, The Amazing Spider-Man 2’nin (2014) stüdyoya başarısız geri dönüşünden sonra  Sony/Marvel Stüdyoları seriye son vererek Tom Holland ile karakteri Marvel Sinematik Evreni’nde yeniden başlatma kararı almıştı.

Garfield, Variety ile yaptığı ropörtajda karaktere tekrar geri dönmeye açık olup olmayacağı sorulduğunda, eğer doğru geliyorsa kesinlikle açık olacağını söyledi.

“Yani, evet, eğer doğru gelirse kesinlikle bir şeye açığım. Peter ve Örümcek Adam, bu karakterle tamamen insanlığa iyiliği anlatmak, doğru olanı yapmak konusunda örnek oluyor. O, Queens’li, mücadele etmeyi, kaybı bilen ve derinden empati kurabileceğiniz bir işçi sınıfı çocuğu. Eğer imkân olursa ve Peter Parker’ın daha fazla hikâyesini anlatmak istenirse, onun bu ahlaki değerlerini ödünç almaya çalışırdım, kendimden çok emin hissetmem gerekirdi.”

andrew garfield

Andrew Garfield, Gwen’i kurtaramamanın onu nasıl hala rahatsız ettiğinden de bahsetti. Seyirciler ise son Spider-Man filmi ile Garfield’ın Peter Parker’ına duydukları ilgiyi ve özlemi sosyal medyada yoğun bir şekilde dile getiriyor.

Siz Andrew Garfield’ın Örümcek-Adam’ı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce geri dönmesi gerekli mi? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Secreenrant

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam