Karma Tavsiyesi: Kasım Ayı Vizyon Seçkisi

gamzeerinc
Kasım Ayı’nda Kaçırılmayacak Filmler Listesi

Ekim ayını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde, yeni ayda vizyona girecek olan fimler arasından sizin için bir liste hazırladık. Otuzu aşkın filmin vizyon bulacağı Kasım ayı oldukça yoğun!

2 Kasım 2018
Bohemian Rhapsody

İşte yılın en çok beklenen biyografi filmlerinden Bohemian Rhapsody! Freddy Mercury’nin yaşamını konu alan filmde Rami Melek’in performansı müthiş olacak!

Son Çıkış (7 Aralık 2018’e ertelendi)

Ödüllü yönetmen Ramin Matin’in üçüncü uzun metraj sinema filmi “Son Çıkış”metropol insanının günlük yaşam mücadelesini gözler önüne seriyor. Deniz Celiloğlu ve Ezgi Çelik’in yanı sıra filmde Pınar Töre, Gizem Erdem, Kerem Fırtına, Gökçen Gökçebağ, Erdem Şenocak, Müfit Kayacan, Ayşenil Şamlıoğlu, Sedat Kalkavan, Tekin Ezgütekin, İbrahim Selim ve İpek Türktan Kaynak gibi isimler de yer alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=K45r8A2i6G0

9 Kasım 2018
Overlord

Aksiyon ve korkuyu sevenler için Overlord Operasyonu kaçırılmayacak bir film! 2. Dünya Savaşı’nda, bir grup Amerikalı askerin, düşman hattının arkasında bırakılması ve beklenmedik olaylarla karşılaşmasını konu alıyor.

Suspiria

Dario Argento’nun kült klasiğinin modern uyarlaması Suspiria, ünü tüm dünyaya yayılmış bir dans okulunda yaşanan sıradışı ve pek de tekin olmayan olayları ele alıyor. Başrollerinde ise Dakota Johnson, Tilda Swinton dikkat çeken isimler arasında…

16 Kasım 2018
Fantastik Canavarlar :Grindelwald’ın Suçları

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald serinin ikinci filmi…Harry Potter serisinin unutulmaz ismi David Yates’in yer aldığı film, J.K Rowling’in kaleminden büyük bir merakla beklenen filmde, fantastik ve benzersiz bir dünyanın kapıları yeniden açılıyor. Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller, Claudia Kim, Zoe Kravitz, Callum Turner ise başroller arasında…

Widows

Widows aynı adlı diziden uyarlanan dört kadının dram ve gerilim dolu hikayesini konu alıyor. Ölen eşlerinin yasa dışı işlerden kendilerine borç bırakması üzerine kaderleriyle olan savaşını anlatıyor. Filmin başrollerinde Oscar ödüllü Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez ve Cynthia Erivo yer alıyor.

Whitney

Whitney Houston’ın belgeseli uzunca zamandır beklediğimiz yapımlar arasında. Oscar’lı yönetmen Kevin Macdonald’ın elinden çıkan yapım, Whitney’in kariyerinin zirvesine çıkışından, çocukluğuna ve ölümüne kadar bir çok sır perdesini aralayacak.

23 Kasım 2018
Bizi Hatırla

Çağan Irmak’ın filmlerinin yeri başka…Yönetmenliğini ve senaristliğini Irmak’ın yaptığı film Eşref ve ailesinin hikayesini konu alıyor. Bir süredir ihmal ettiği babasını, hastalandıktan sonra yanına alan Kaan ‘ın yaşadığı iç hesaplaşmayı anlatıyor.

Grinch

Dr Seuss’un klasiği Grinç, noel ruhunu ve iyimserliğinin gücünü konu alıyor. Bir mağarada sadık köpeği Max’le hayatını sürdüren Grinç’in sıradışı macerasını konu alıyor. Illumination ve Universal Pictures’ın ortaklığıyla yaratılan film animasyon severler için Kasım ayının öne çıkan yapımlarından…

30 Kasım 2018
The Girl in the Spider’s Web

2011 yapımı The Girl with the Dragon Tattoo’nun devamı niteliğindeki The Girl in the Spider’s Web, Lisbeth Salander ve gazeteci Mikael Blomkvist’in yeni macerasını konu alıyor.

Leto

Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan Leto, 1980’ler Leningrad’ında bir yaz günü başlıyor ve Sovyetler Birliği’nde rock’n’roll’un kaderini değiştiren kahramanları mercek altına alıyor. Iggy Pop, Talking Heads, Lou Reed, Led Zeppelin, David Bowie’nin şarkılarını duyacağınız filmde; Mike, güzel eşi Natacha ve Victor arasında, zorlu bir devrin umutsuzluğunda yaşanan bir aşk üçgenini izleyeceğiz.

https://www.youtube.com/watch?v=8WTYMEyZ2N0

Green Book

Akademi Ödülü adaylığı olan Viggo Mortensen ile Ay Işığı filmi ile Oscar’ı kazanan Mahershala Ali’nin başrolünü üstlendiği dram türündeki filmin yönetmeni Peter Farrelly.2016 yapımlı Moonlight ile Oscar’a layık görülen Mahershala Ali’nin saygın piyanist Don Shirley’ye hayat verdiği Green Book’ta, Shirley’nin fedaisi Tony Lip rolünde seyirci karşısına iki kez Oscar adaylığına layık görülmüş Viggo Mortensen çıkıyor.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam