Karma Akustik 2. Sezon

Karma Akustik Serisi Devam Ediyor: 2. Sezon Yayında!

Ayşe Aslıhan

Türkiye’nin yeni nesil bağımsız sanat platformu Karma Türkiye; kendi şarkı sözü ve bestesi olan, müzikal yeteneğini kitlelere duyurmak isteyen yeni sanatçıları, Sony Music iş birliği ile dinleyicisi ile buluşturuyor! Seri halinde çekimleri yapılan Karma Akustik 2. Sezon, yepyeni sanatçıları ve şarkılarıyla listelerinize geliyor.

Türkiye’nin yeni sanatçılarını keşfetmeye hazır mısınız? Yoksa siz hala dinlemediniz mi? Karma Akustik Serisi, 1. ve 2. Sezonuyla, Sony Music etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayında!

BİR KEŞİF PROJESİ

Karma Akustik, sesini duyurmak isteyen başarılı müzisyenlerin şarkılarını tüm dijital platformlarda yayınlarken, özgün bir etkileşim platformu olma özelliğini de taşıyor. Karma Türkiye Akustik Performans Projesi; müzikle amatör ya da hobi olarak ilgili olan, kendine ait özgün bir bestesi olan herkesi, tüm dijital müzik platformlarında dinleyicisiyle buluşturuyor.

Projeye bireysel ve/veya müzik grubu olarak katılım sağlanabiliyor. Ayrıca başvuruların kabulüyle çekilecek video klip için tüm şartları yine Karma Türkiye sağlıyor.

NELER OLMUŞTU?

1. Sezonda, katılımcıların her biri, tamamen kendilerine ait şarkılarını duyurma fırsatı yakaladılar.

Karma Akustik projesinin 2020 yılındaki ilk sezonu da oldukça güçlü bir kadrodan oluştu. Başvurular üzerinden değerlendirilmeye alınan katılımcılar arasından 15 sanatçı seçildi.

KARMA AKUSTİK 2. SEZONDA KİMLER VAR?

Karma Akustik Projesine yapılan başvurularla beraber süreç tamamen online ilerledi. Reha Özcan yönetmenliğinde, Burçin Turna’nın ise müzik koordinatörü olduğu 2. Sezon çekimleri Mask Live Pera’da, pandemi kurallarına uygun şekilde çekildi.

2. Sezonda yer alan isimlerse şöyle; Alperen Sarı, Ayşe Aslıhan, Doğukan Doğan, Erdem Ocak, Erman Uysal, Fatih Akay, Gece Tuna, Gözde Metin, Gökmen Erciş, Güneş Aytemur, Hakan Çeliker, İklimler, Muratcan Özer, Oğuzhan Şahin ve Sidar Baran Taş.

Karma Akustik 2. Sezon tüm dijital müzik platformlarında dinleyicisi ile buluşurken, 3. Sezon çekimleri ise 25-26-27 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Albümün tamamı için, sizleri şöyle alalım;

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam