ASAP Rocky’den Yeni Şarkı: Klipte Rihanna da Var!

Ayşe Aslıhan

ASAP Rocky, uzun süreden sonra yeni bir solo proje ile geri döndü. “D.M.B” parçasını müzik videolu olarak yayımladı. Rihanna’nın başrol olarak yer aldığı klip, efekt ve görsellik olarak 5 dakikalık bir şölen sunuyor.

Videoda, Rocky’nin dişlerindeki altın kaplamalarla “Benimle evlenir misin?” diye soruyor. Dünyaca ünlü müzisyen Rihanna aynı yol ile “Evet” yanıtı veriyor.

Video, AWGE için Rocky tarafından yazıldı, yönetildi ve yine Rocky yönetici yapımcılığını yaptı. Ayrıca çekimler New York’ta gerçekleşti. Basına göre video, çiftin “tüm olanlara rağmen sadık bir ilişki içinde her şeye beraber göğüs geren karakter tasvirlerini” işliyor.

Ne olmuştu?

İkili ilk olarak Rihanna’nın “Cockiness (Love It)” adlı şarkısının remiksi için bir araya gelmişti. 2013 yılında Rihanna, Diamonds World Tour’unaçılış performansı olarak Asap Rocky ile sahne aldı. 10 Nisan’da ise Rocky sevgili dedikodularını yalanladı. 27 Mayıs 2015’te ise Asap Rocky, 2 yıllık sevgilisi model Iman’dan ayrıldığını açıkladı. Rihanna ile olası bir romantizm hakkında soru sorulduğunda, “Asla olmadı. Olsaydı, olurdu. Biz böyle bir şey yaşamadık” yanıtını verdi.

Haziran 2018’de, Paris Moda Haftası sırasında samimi fotoğrafları çıktı ve iddialar tekrar gündeme geldi. 2 Aralık 2019’da, Rocky ve Rihanna, İngiliz Moda Ödülleri’nde ilk kez birlikte poz verdi. 2020 yazında, ülkeler arası bir yolculuk sırasında ilişkileri ciddileşti. Temmuz 2020’de Rihanna, Fenty Skin kampanyası için Rocky ile iş birliği yaptılar. Hem iş arkadaşı, hem eski dost, hem de sevgili oldular!

33 yaşındaki Rihanna, bir süredir ünlü Rapçi Asap Rocky ile birlikte. Çiftten yeni bir albüm beklerken, New York sokaklarında verdiği pozlarda Rihanna’nın hamile olduğu ortaya çıktı. Ardından birçok fotoğrafını paylaşmayı da ihmal etmedi. Vogue kapağına özel pozlar verdi. Fotoğrafta Asap Rocky’i etiketlediği yer de gözden kaçmadı. 15 Nisan tarihinde Asap Rocky’nin Rihanna’yı aldattığı ve ikilinin ayrıldığına dair iddialar gündeme geldi. Ancak konuyla ilgili iki taraftan da açıklama gelmedi. Ardından, aşağıda dinleyebileceğiniz şarkı yayınlandı. “D.M.B” şimdi yayında!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam