Madrigal’den Yeni Şarkı: Geçme Artık Sokağımdan

Ayşe Aslıhan

Seni Dert Etmeler” şarkısının ardından her şarkısı hit olan Madrigal grubu, yeni teklisini yayınladı. Başarılı grubun yeni şarkısı “Geçme Artık Sokağımdan” şimdi tüm dijital müzik platformlarında!

Madrigal, son zamanlarda her birimizin listesinde yer alan birbirinden güzel şarkılarıyla kulaklarımıza doluyor. Yeni şarkısıGeçme Artık Sokağımdan” ile de yine listelerimizde baş sırayı almaya hazırlanıyor.

Geçme Artık Sokağımdan”, tam 1 yıl önce yayınladıkları Neogazino’dan sonra grubun havasını soluduğu 80’ler synth’lerini ve melankoliyi yansıtıyor.

Madrigal grubu üyelerini tanımıyorsanız; vokal ve gitarda Anıl Erdem Cevizci, bas gitarda Kaan Alıcı, bateri ve geri vokalde Sanlı Akgün var. Klavye ve geri vokalde Burak Emir Kamacı, elektro gitarda ise Ceyhun Kaan Karakaş bulunuyor. Grup, çocukluk arkadaşı olan Ceyhun Kaan Karakaş ve Kaan Alıcı tarafından 2007 yılında Kocaeli’de kuruldu.

2015 yılında ilk defa “Neden Diye Sorma” isimli şarkılarını yayınlamaya karar verdiler. İlk EP’leri ardından güzel dönüşler aldılar ve hayran kitleleri oluşmaya başladı.

Grubun başlangıçta ismi Mavera’ydı!

Umudu olmadıktan sonra ne fark eder?
Dün gibi ilerlemez
Sever gibi yapmasından daha çok ne üzer?
Gün gelir, ömür geçmez

“Unut gitsin” dedi, hem beni hem o günleri
Geçme artık sokağımdan

Yokluğun rehin alır
Alışmak istemişsem bile yüküm ağır
Ne kışım yaza varır
Ne renksiz duvarlarım yine sana boyanır

Hiç razı olmamışlar gibi mesafeler
Aklımda, fikrimde sen
Sanki terk etmişler beni düşünceler
Kolay değil bir görsen

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam