yollar bitmez

Birkan Nasuhoğlu’dan Yeni Tekli: “Yollar Bitmez”

Ayşe Aslıhan

Bir yandan Yedinci Ev ile konserlerine bir yandan da solo çalışmalarına devam eden Birkan Nasuhoğlu, kuzeni Ergin Nasuhoğlu anısına “Yollar Bitmez” şarkısını yayınladı. Nasuhoğlu en son, kendisine özellikle 70’li yıllarda gibi hissettirdiğini ifade ettiği “SEVDA” isimli teklisiyle gündeme gelmişti.

Son yılların popüler sanatçılarından Birkan Nasuhoğlu‘nun yeni teklisi “Yollar Bitmez” tüm dijital platformlarda yayında. Yalnız Nasuhoğlu, bu tekliyi kendisi için oldukça özel bir insana ithaf etti… Bu güzel ve anlamlı teklinin birden fazla özelliği var. Sadece biri, Nasuhoğlu’nun 2022 yılında yayınlamak istediği solo albümünden paylaştığı ilk parça olması!

Kısacası bu parça, albümün tıkırtılarını duyduğumuz parça.

Sözü ve müziği Birkan Nasuhoğlu’na ait olan parçanın prodüktörlüğünü Can Güngör yaptı. Albüme dair ipuçları da veren parçayla ilgili Nasuhoğlu kısa bir açıklama da yaptı.

“Bu şarkımda, insanın kendi çaresizliği ile girdiği savaştan mağlup ayrılması gerçeği ile yüzleşiyorum. Bu nedenle, Ergin Nasuhoğlu anısına…”

“Yollar Bitmez” isimli anlamlı şarkının sözleri ise şöyle;

Unutmam gerekli, hatırlamam için
Ne çok şey birikti içimde
Köşeler görüyorum, köşeler tutulmuş
Tekinsiz sokaklar önümde

(Ooof, aaaa
Ooof, aaaa)

Kaç kere bu son diye ettim bir sürü tövbe
Bozuldu yeminler elimde
Keşkeler mahveder en güzel günleri
Solmasın bahçeler benim de

Yollar bitmez
Karanlık çökmeden gözlerim damlıyor
Yollar bitmez
Kendini kurutmuş bir nehir gibiyim

(Ooof, aaaa
Ooof, aaaa)

İzler vardı, şimdi hepsi bir leke…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam