Enola Holmes

Yıldızlarla Dolu Enola Holmes’ün İlk Fragmanı Yayınlandı!

Ayşe Aslıhan

Netflix, Stranger Things ile yıldızı parlayan Millie Bobby Brown’ın başrolde yer alacağı Enola Holmes‘ün ilk fragmanını yayınladı!

Tarihin en ünlü kurmaca karakterlerinden biri olan, çok sevdiğimiz dedektif Sherlock Holmes’ü şu ana kadar film, dizi gibi pek çok yapımda izledik. Sıra, ünlü dedektifin en az kendisi kadar garip ve çılgın kardeşi Enola’yı izlemeye geldi!

Netflix bünyesinde tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşacak olan Enola Holmes‘tan ilk fragman ise paylaşıldı. Millie Bobby Brown‘ın baş rolünde yer aldığı filmin fragmanında Enola‘nın kendini tanıttığını görüyoruz… Annesiyle olan iyi ilişkisini anlatmasının ardından, Enola, annesinin kaybolmasından bahsediyor.

Dizinin konusu tam olarak şöyle: Sherlock’un genç yaştaki kız kardeşi, ortadan kaybolan annesini bulmak üzere yola koyulur. Hem ünlü ağabeyini kurnazlıkla alt eden hem de gizemli, genç bir lordu çevreleyen tehlikeli bir komployu ortaya çıkaran Enola, bu süreçte başlı başına bir süper dedektife dönüşür.

Dizinin baş rolünde Enola rolüyle Millie Bobby Brown’un yanı sıra Sherlock Holmes rolünde Superman ve The Witcher’daki Geralt rolünden tanıdığımız Henry Cavill ve Mycroft rolünde Açlık oyunları serisinden de tanıdığımız Sam Claflin yer alıyor.

Harry Bradbeer‘ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Fiona Shaw, Adeel Akhtar, Frances de la Tour gibi isimler de bulunuyor. Dizinin Sherlock Holmes kitaplarının yazarı Arthur Conan Doyle’un haklarını elinde bulunduran vakıf ile bir süre önce başı belaya girmişti.

Enola Holmes, 23 Eylül tarihinde Netflix’t izleyicilerinin karşısında olacak!

İşte o fragman…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam