‘La Casa de Papel’ Geri Dönüyor!

Ayşe Aslıhan

Netflix’in çok sevilen İspanyol dizisi La Casa de Papel’in yeni sezonu için yayın tarihi belli oldu. 19 Temmuz’da ekranlara dönecek olan dizinin fragmanına ilgi büyük oldu.


3. sezon için dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmeni Jesús Colmenar geri dönüyor.
Yeni sezonda yeni isimlerle karşılaşacağımız dizide, Hovik Keuchkerian; Bogota’yı, Najwa Nimri; Alicia’yı, Fernando Cayo; Tamayo’yu ve Rodrigo de la Serna; The Engineer’ı canlandıracak.

La Casa de Papel dizisi neyi anlatıyor?

Úrsula Corberó, Alba Flores, Álvaro Morte, Paco Tous, Pedro Alonso, Itziar Ituño Miguel Herrán ve Kiti Mánver‘in başrollerde olduğu dizinin konusu, gerilimli bir soygun hikayesi. Soygunun başında Profesör lakaplı bir adam, İspanya Kraliyet Darphanesi’ni soymak için ekip toplamakta. Profesör, her biri ayrı alanında ün yapmış kişileri bir araya getiriyor ve beş ay boyunca bir eve kapanarak, her ihtimali hesaba katarak, ek planlar yaparak kusursuz soygunu planını yapıyorlar. 5 ayın bitmesinden sonra planı devreye giriyor ve soygun başlıyor.
Fakat tabii plan dışında kalan hayat karşı karşıya geliyorlar.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam